Motivele pentru care un service mașini de spălat poate fi unul foarte bun nu pot fi altele decât dacă există experiență și profesionalism. Iar de aceste lucruri chiar nu se pot bucura toate service-urile de reparatii masini de spalat Indesit și alte mărci… pentru că de cele mai multe ori am fost nevoiți să ne reîntoarcem cu mașinile de spălat în service. Dar cum ne dăm seama că un service masini de spalat poate fi unul cu adevărat bun?

Echipa din care este formată trebuie să știe să respecte clientul și să îi ofere servicii de calitate

 

Cele mai importante lucruri în relație brand-client este să știi să îi oferi celuilalt respect și atenția cuvenită asupra problemelor lui. Astfel că un service masini de spalat bun va știi care este problema și ți-o va spune respectos… așa cum o face Master Service cu clienții lor. Știu să spună da acolo unde trebuie reparat și știu să spună nu acolo unde reparația nu mai aduce niciun avantaj, astfel că în acest caz chiar el recomandă cumpărarea altei mașini de spălat. Ceea ce pentru mine denotă respect și bun simț.

Un service bun îți oferă garanție pentru serviciile care le prestează!

Un factor ce în multe alte locații nu prea există este în primul rând faptul că nu ți se prea acordă garanția asupra muncii făcute pe mașina ta de spălat. Iar ăsta este un motiv pentru care eu nu aș alege un astfel de service, și m-aș orienta spre un service de mașini spălat ca și Master Service, care indiferent de reparație îți pune la dispoziție garanția asupra manoperii și asupra ceea ce ei îți rezolvă la mașina de spălat. Ceea ce din nou, pentru mine asta denotă profesionalism și chiar am impresia că atunci când un service de reparatii masini spălat procedează într-un astfel fel… înseamnă că știe exact că ceea ce face – face bine.

Un service de reparatii masini de spalat trebuie să îți pună piesele la dispoziție…

Deși despre asta putem vorbi mult și bine, un service de reparații mașini de spălat profesionale trebuie să aibă un stoc cu piesele mașinii care ție ți se strică, asta ca să nu aștepți o veșnicie până se repară într-un final. Iar cei de la Master Service doar așa lucrează. Vin acasă la tine, îți constată problema mașinii și nu plătești absolut niciun leu pentru asta, doar dacă mașina de spălat are nevoie o reparație acasă sau direct la sediul lor… și desigur, nu o să așteptați mult pentru că în mare parte multe piese ale mașinilor de spălat sunt mereu în stoc. Ceea ce de apreciat!

Încă ceva.. Master Service este un service de reparații mașini de spălat din București și unul dintre cele mai bune branduri în reparațiile mașinilor din județul Ilfov, asta ca să știți!