Salut, mai este aproximativ o lună până la Moș Nicolae și ca în ultimii ani, aș vrea ca și în acest an să facem câteva pachete pentru copii cu posibilități reduse, (nu mai folosim cuvântul săraci) Am început de prin 2012 cred, la început mai timid, dar cu trecerea anilor am prins mai mult curaj și am reușit datorită donatorilor să facem tot mai multe pungi cu dulciuri, în 2014 am primit 20 pungi de la o familie din Câmpia-Turzi. În 2015, am făcut 45 de pungi, am făcut și de Crăciun 90 pungi, dublu 😀 .Copiii se bucură și noi am fost copii, așa-i? și ce mult ne bucuram când găseam ceva în ghetuțe 😀 ,mai mult era o nuiauă lungă 😀 ,încercam să nu fie nevoie de ea 😀 .

Dacă știți familii cu mulți copii, sau unde Moșul nu are șanse să treacă, din motive pe care le știm toți destul de bine, dațimi de știre, poate le facem o bucurie de Moș Nicolae, trebuie să încercăm.

Pentru a reuși să facem aceste bucurii copiilor, avem la rândul nostru nevoie de bani pentru dulciuri și transport, trebuie cumpărate dulciurile din Turda de la Kaufland am cumpărat în fiecare an, trebuie aduse acasă la noi, sortate și puse în pungi, după aceia distribuite la copii, ecestea coastă bani, tare maș bucura să putem face și în acest an o bucurie copiilor cu posibilități reduse. Vă las mai jos contul meu prin care puteți dona bani, voi anunța toate donațiile, eu vreau să ajut, tu vrei? Multă sănătate

  1. CONT bancar:

CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118

Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda

RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN

Vă rog specificați ”Pt Moș Nicolae”

  1. Prin mandat poștal, la adresa mea:

EGYED PETRU ZOLTAN

str. Principală nr. 50 loc. Bogata

com. Călărași Jud. Cluj

Vă rog specificați ”Pt Moș Nicolae”

Se pare că poșta ia 5 lei, pentru a trimita 10 lei  .

  1. Prin cont de paypal care este zoltybogata@yahoo.com

Vă rog specificați ”Pt Moș Nicolae”