Irina Binder este o tanara scriitoare din Romania, al carei parcurs este cel putin interesant. Incepand cu un simplu blog in 2010, aceasta a reusit sa scrie si sa publice mai multe carti, Fluturi fiind cea mai titrata si reusind sa fie vanduta in zeci de mii de exemplare.

Pana la sfarsit este cel de-al 4-lea volum, care continua povestea trilogiei ” Fluturi” prin prezentarea dintr-o noua perspectiva a povestii de iubire dintre Irina si Robert. Daca in primele 3 volume actiunea se petrece din perspectiva Irinei, in acest nou volum Robert este cel care isi exprima trairile.

Ce poti regasi in Pana la Sfarsit Irina Binder?

Poti descoperi o conturare extrem de vie a sentimentelor de iubire si poti descoperi pasiuni puternice si slabiciuni umane in care te vei regasi.

De asemenea, poti descoperi modul in care personajele fac cele mai importante alegeri din viata lor, mod care poate sa te socheze sau sa te inspire pe parcurs ce citesti paginile.

Merita sa citesti aceasta carte?

Daca esti un fan al povestii din Fluturi, cu siguranta merita. Este o modalitate prin care poti intra din nou in actiune, vazand totul dintr-o altfel de perspectiva.

Modul de a scrie al Irinei Binder reuseste sa atraga si sa se impuna, ceea ce a si dus la vanzarea a mii de volume in librarii.

Ce spune autoarea despre volum?

Irina Binder precizeaza ca a scris aceasta carte cu deplina sinceritate si ca actiunea se bazeaza pe intamplari reale, traite de-a lungul vietii. Volumul nu se doreste a fi, neaparat, pe placu cititorilor, ci doar o descarcare a sentimentelor in paginile unui nou volum.

Lucruri interesante despre „ Pana la sfârșit carte”

  • Este lansata in 2019 si are deja o multime de cititori care au devorat-o;
  • Este un rezumat interesant al primelor 3 volume;
  • Poate fi gasita in majoritatea librariilor;
  • Este scrisa de autoarea care a reusit sa puna pe rafturile librariilor cel mai vandut volum din ultimii ani, motiv pentru care merita sa fie luata in calcul pentru o urmatoare lectura.
  • Desi are legatura cu ” Fluturi ” poate sa fie citita chiar si de catre cei care nu au itit cele 3 volume. Cu toate astea, daca vrei sa rasfoiesti ” Pana la sfarsit de Irina Binder” este bine sa incerci sa pui mana si pe cele 3 volume ale autoarei.

Ce trebuie sa stii despre Irina Binder?

Blogul cu care a reusit sa atraga zeci de mii de fani si datorita caruia a inceput sa scrie carti se numeste ” Insomnii”. Numele vine de la faptul ca inspiratia venea intotdeauna noaptea, atunci cand framantarile interioare ale autoarei nu ii dadeau pace, iar cuvintele se asterneau mult mai usor pe monitorul calculatorului.

Cartea ” Fluturi ” nu a fost in plan, insa datorita unor articole foarte bune scrise pe blog, Irina a primit numeroase oferte de la edituri si a reusit sa publice cele 3 volume.

Desi scrisul o relaxeaza, spune ca nu este intotdeauna o prioritate.

Considera ca o defineste foarte bine ceea ce a spus la un moment at Kurt Cobain: ” Prefer sa fiu urat pentru ceea ce sunt decat sa fiu iubit pentru ceea ce nu sunt”.

Pe langa ” Fluturi ” si ” Pana la Sfarsit”, mai poti citi si alte carti ale tinerei scriitoare din Romania, cum ar fi Insomnii sau Strainul de langa mine, care sunt titluri foarte apreciate de critici.