Acasa e acel loc in care te simti confortabil din toate punctele de vedere, acel loc in care te simti in siguranta.
Daca insa lucrurile stau diferit si ai impresia ca nu esti in deplina siguranta, iata cum poti creste gradul de securitate pentru locuinta ta:
camera
• Monteaza un sistem de supraveghere video
Sistemele de supraveghere sunt foarte cautate in ultima vreme. Ele iti ofera siguranta de care ai nevoie. Cumpara chiar acum un <a “rel=dofollow” href=”http://www.seku.ro/”>kit camere supraveghere Seku, instaleaza-l si monitorizeaza toata activitatea din exteriorul casei tale. Cu un astfel de <a “rel=dofollow” href=”http://www.seku.ro/kit-uri-securitate/kit-uri-analogice/”>kit camere de supraveghere te vei simti mult mai in siguranta. Camerele de supraveghere e ideal sa fie montate cat mai la vedere, deoarece astfel vei tine hotii la distanta. Hotii rareori se apropie de locuintele supravegheate video.

• Instaleaza-ti o alarma pentru locuinta
Si alarmele pentru locuinte pot fi eficiente. Cele de ultima generatie iti vor da SMS sau te vor suna in cazul in care cineva incearca sa intre in casa ta fara acord. Oricum, hotii fug daca alarma incepe sa sune, deci e o masura care poate fi eficienta. Insa, daca nu ai supraveghere video, vei afla cu greu cine a incercat sa-ti sparga locuinta.

• Verifica usile si ferestrele cand se lasa intunericul sau cand pleci de acasa
E o masura banala, insa multe persoane nu sunt foarte atente la acest aspect. Verifica usile si ferestrele si asigura-te ca nu poate intra oricine cu usurinta in casa ta.

• Foloseste cainii de paza
Cei care nu isi permit sa faca o investitie mai costisitoare, apeleaza la varianta clasica – cainii de paza. Acestia iti pot da „alarma” cand in curte la tine intra o persoana straina si pot tine hotii la distanta.

• Nu spune tuturor ca pleci de acasa
Daca vrei sa pleci de acasa in concediu pentru cateva zile, evita sa spui tuturor ca nu vei fi acasa. Cu cat esti mai discret/a, cu atat mai bine. Nu trebuie sa stie toata lumea ca nu e nimeni acasa, mai ales atunci cand nu ai un sistem de supraveghere bine pus la punct.

Acestea sunt printre cele mai frecvente masuri de securitate pe care le poti lua. Cea mai eficienta este cu siguranta instalarea unui sistem de supraveghere cu camere video.
Daca esti interesat/a de astfel de sisteme, nimic mai simplu – cauti un site care comercializeaza astfel de produse, cumpara-le, instaleaza-le si bucura-te de eficienta lor.