Pacea Domnului Isus Hristos! Ma numesc Ionut Tudorache, m-am nascut intr-o familie de ortodoxi, din 1981 si pana in 1991, primii 10 ani din viata mea au fost frumosi, a fost bine. Dupa care au inceput niste probleme familiare, in care eu am ajuns la casa de copii si am stat acolo 5 ani. In anul 1998 ma plimbam in orasul Constanta si am vazut un grup de tineri, care cantau cantarea “Trezeste-te Romania” un tanar din acel grup de tineri mi-a dat o caseta cu cantarea aceasta. M-am dus acasa cu caseta, mama m-a certat ca ce caut eu cu o caseta de pocaiti in casa. Si m-a dat afara din casa. Eu am plecat la scoala si a doua zi eram la ore. Si mi-a foat rau mi-am pierdut cunostinta si 2 saptamani am fost inconstient dupa care m-am trezit la spital si era mama cu mine. In timpul acesta de 2 saptamani cat am fost  inconstient si mama a aflat ce mi s-a intamplat si a venit la spital, a uitat de suparare de faptul ca m-a dat afara din casa si a stat cu mine si se ruga la Dumnezeu sa ma vindec sa ma trezesc ca ea se va pocai daca face asta.  Si rugaciunea mamei a fost ascultata mi-am revenit, dar am fost diagnosticat cu pareza si alte probleme de sanatate. Dr iau spus mamei ca din cauza problemelor de acasa s-a intamplat aceasta. Si psihicul, creierul nu a mai rezistat.
Apoi, Dr m-au lasat acasa in timpul acesta mama era fericita ca a gasit o secta de pocaiti si m-a invitat si pe mine la aceea adunare ca acolo se vorbeste mult despre mireasa lui Hristos si rapirea credinciosilor. Si eu m-am gandit asa ca intr-o duminica m-am dus sa vad cum este si sa aflu ce  inseamna mireasa lui Hristos. Am intrat in Biserica si primul lucru ce mi-a placut au fost cantarile. Asa  ca am inceput sa frecventez in fiecare duminica adunarea.  Dupa un an in adunarea la care mergeam s-a spus ca va fi botez. Si imi doream sa merg sa vad pentru ca nu stiam ce e ala botez. Credeam ca botezul e ca la ortodoxi. Dorinta mamei era sa se boteze, se gandea sa nu ramana nemantuita. ( Daca faci botezul nu inseamna ca vei fi mantuit, asa se gandea ea. Si isi dorea sa faca Legamant cu Dumnezeu. Dar eu nu ma gandeam la  botez, la lucrurile spirituale, eram intre 2 lumii imi placea sa merg la adunare, dar inca nu eram hotarat pentru Dumnezeu. Dar eram curios sa vad botezul care avea loc la pocaiti. Asa ca am mers, am mers pe jos si cum mergeam o femeie pocaita imi vorbea de Dumnezeu, mi- a vestit Evanghelia. Mi-a explicat Evanghelia asa cum a facut Domnul Isus cu cei doi ucenici pe drumul Emausului. Cale de 3 km pana la locul botezului aceasta femeie prin Duhul Domnului mi-a deschis mintea.  Am ajuns si am intrat in Biserica si un tanar ca si mine, mi-a vorbit pentru prima oara prin Duhul Sf, acest tanar a prorocit si mi-a spus asa: “Tanarule care ai intrat in biserica acuma, te-am ales ca cei 10 leprosi. Azi intoarce-te la mine, ca iti voi da ziua mantuirii, daca nu te vei intoarce azi la mine, vei ajunge in locuri nedorite si neingaduite de Mine, i-a aminte”. Am fost cercetat de aceasta prorocie si am meditat la tot ce mi se intamplase in ziua aceea. Dupa adunare fr pastor care era acolo, a zis candidatilor de botez sa se pregateasca, ei s-au imbracat toti in alb si au mers spre malul raului. Unii frati cantau cu vocea altii cu instrumentele si imi placea.
Cand am ajuns acolo, am avut cea mai mare lupta, venise in partea dreapta  Duhul lui Dumnezeu si in partea stanga cel rau. Vocea Duhul lui Dumnezeu mi-a zis sa fac botezul azi.   Vocea celui rau mi-a zis sa stau in lume ca imi va da femei, tot ce e pe pamant si ca de ce sa ma iau dupa acei pocaiti nebuni. Lupta aceasta a durat 45 de minute  Si se terminase botezul. Iar pastorul la final a mai facut o chemare  si a strigat tare cine e azi pentru botez. Cand a zis tare aceste cuvinte eu sa zic asa ma trezisem, ma trezisem din lupta care eram. Atunci am zis si eu cu glas tare ca vreau sa fac botezul.  Cand am ajuns in apa si am facut marturisirea si m-a botezat cel rau a vrut   sa ma inec in apa. Pastorul nu putea sa ma
ridice la suprafata. Dar Dumnezeu a intervenit si nu m-a lasat. Dupa ce am iesit din râu, pastorul m-a pus sa marturisesc intamplarea daca era sa ma inec sau am vrut eu sa ma inec.

Si am marturisit in fata celor ce erau prezenti acolo tot ce mi se intamplase in ziua aceea si lupta pe care am avut-o. Eu intrasem in apa botezului dar nu eram hotarat chiar pentru Dumnezeu eu am intrat mai mult din joaca. Dar cand am iesit afara din apa eu am fost alt om si am marturisit fratilor ca la iesirea din apa am luat hotararea sa il urmez si sa raman pentru todeauna cu Dumnezeu.   Dupa exact 6 luni de la botez noi Biserica de unde eram ne-am hotarat sa facem staruinta dupa Duhul Sfant. Intr-o seara a venit la mine acasa o sora, care mi-a zis Duhul Sf poti sa il primesti in orice timp si orice fel. Dupa aceea am intrebat cum? Ea a zis daca ai credinta Duhul lui Dumnezeu va cobora peste tine. M-am dus singur in camera in care m-am rugat si i-am cerut lui Dumnezeu sa implineasca cu mine versetul din 1 Corinteni 14:2. Căci cel ce vorbește într‑o altă limbă nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu, întrucât nimeni nu‑l înțelege, iar cu duhul spune taine.
Si puterea Duhului lui Dumnezeu a venit peste mine si am vorbit in alte limbi. Dupa aceea in seara urmatoare m-am dus la sora aceea acasa unde se tinea staruinta dupa Duhul Sf. Nu am spus la nimeni ca Domnul m-a botezat cu Duhul Sf . Si in timpul rugaciunii am inceput sa vorbesc in alte limbi si la sfarsitul rugaciunii un frate si o sora aveau darul talmacirii si au inteles ce am spus in rugaciune si  s-au apropiat de mine si au spus ca Domnul m-a botezat cu Duhul Sf si ca am vorbit in poloneza veche. Au mai spus ca Domnul vrea sa ma faca proroc.  Cand am ajuns acasa de la staruinta, toata noaptea am vorbit in alte limbi si camera unde eram singur a venit o lumina alba care sa asternut in incapere.  Multumesc lui Dumnezeu pentru ce a facut in viata mea si pentru ce va face in continuare. Am ramas langa Domnul si la bine si in incercari. Dumnezeu a fost de partea mea si m-a ajutat in tot ce am avut nevoie si m-a ascultat si m-a intarit. M-a ajutat sa raman langa El.  Imi doresc ca toti oamenii crestini sa i-a in inima lor decizii care poate sa le aduca in dreptul lor binecuvantari, vindecari si dragoste.