Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Mai ajut 4 persoane și mă retrag

Salut, m-am săturat de scandaluri, certuri, tot felul de acuzați la adresa mea și fără dovezi și chiar din partea celor pe care încercam să-i ajut 🙁 ,dea lungul timpului am înghițit și multe jigniri și multe altele, am ajuns să fiu acuzat că profit de ce-i în situația mea 🙁 ,acest lucru a pus capac la toate. Păi mă chinui să conving oamenii să ajute, să se implice să facem bucurii și tot eu sunt acuzat, mie de astea îmi lipsesc? 🙁 .Am ajuns cu nervii la pământ, mai am puțin și o iau razna 🙁 (poate am și luat-o deja 😀 ) Am ajuns să am dureri de cap tot mai des și pentru ce?  Am ajuns să facă pretenții ce-i pe care ne chinuim să-i ajutăm, să ne rugăm de ei să ne lase să-i ajutăm, ei cred că eu mă înbogățesc pe spatele lor, eu nu am luat 1 leu, Dumnezeu mi-e martor și de El mă tem. Sa ajuns prea de parte și nu mai suport, pe viitor voi mai implic, doar dacă găsesc oameni care să ajute fără să știe dreapta, ce face stânga. (Matei, 6: 3). Urmează ultima campanie cu ce-i 25% și după aceia e posibil să închid Grup-ul. Am de donat două scutere electrice până la 1 Mai, sper să reușesc să găsesc curier pentru că nu am bani de curier din păcate 🙁  și pentru ultima dată sper ca Domnul să mă ajute să fac o bucurie la un Om mare, care nu are posibilități de un cărucior special, Doamne ajută. După aceste lucruri mă retrag și mă voi ocupa de mine, am și eu nevoie de câte ceva, că viața e scurtă și trece repede, cel mai important, trebuie să mă Pocăiesc. Multă sănătate

Anterior

Elevatorul auto – un „must have” in orice service auto

Următorul

Gravare laser înseamnă personalizare și publicitate

 1. Nogylk

  Să te ajute Dumnezeu

 2. Dumnezeu vede ce facem si nu ai de ce sa-ti faci griji Zolty! Multa sanatate si putere iti doresc!

 3. Zolty, cea mai mare lecție învățată atunci când ne-am împrietenit este că, dacă te bagi să faci un bine cuiva, cineva își bagă coada și instantaneu lucrurile încep să meargă extrem de prost în viața ta. Și asta am probat-o de N ori și pe mine, și pe ceilalți. E ca un făcut!
  Este alegerea ta ce faci și cum faci și știu că ai făcut enorm de multe doar cu câteva clickuri. Dar nu-i așa că te vor lovi părerile de rău când te vei uita în spate? Numai zic 🙂 eu sunt prietenul tău și te susțin indiferent e ce alegi.

  • zolty

   Mi-au făcut mult bine oameni, m-am strduit să fac și io la alții, dar sa ajuns ca nesimțirea, jignirile, răutățile, ect să ajungă la cote maxime 🙁 . Sper să nu-mi pară rău de această decizie, am obosit să mă rog de oameni să mă lase să-i ajut 🙁 .Când reușesc să fac un bine, ceilalți sar pe mine cu tot felul de acuzații mincinoase. Eu am vrut să ajut. Ms Radule, multă sănătate

   • Alice

    Acuzatiile vin tot de la cei cu handicap, nu? Am invatat ca si acest ajutor nu e bine sa il oferi doar daca este cerut, Daca suntem prea mandrii sa cerem ajutor, atunci nu avem decat sa ramanem in “mandria” noastra. Oricum sunt convinsa ca nu iti pare rau de timpul investit pentru a-i ajuta pe altii… acest bine se va ntoarce la tine…

 4. BIM

  Pacata ca sa ajuns pana aici, dar asa este cu neamul acesta din pacate care nu Il cunoaste si nu Il slujeste pe Dumnezue doar cu gura dar cu inima este departe si impietrita, tin minte de pe primul grup cum amenintau si injurau in privat daca spuneai ceva le spuneai ca conform lui Dumnezue care vrea sa fim cinstiti si verticali te injurau/blestemau si te gandeai astia is oameni bolnavi cu dizabilitati ca mai degraba par oameni inchisi in inchisori de ani d ezile la modul de mainfestare si fara Dumnezue cred ca asa sunt inchis in propria disperare, amaraciune, invidie durere, fara Dumnezeu asa este orice om incatusat de aceste lucruri adica de pacat.Dar Dumnezeu are mila si iubeste omul pierdut si vrea sa il elibereze si s ail mantuiasca!Daca sfarsitul acestui proiect aduce mantuirea si pocainta ta esti Castigat Zolty pt ca Pastorul lasa cei 99 de oii din turma Sa ca sa il recupereze pe cea pierduta adica 1 din cei 100!

  Si Dumnezue are un pland pt fiecare doar trebuie sa acceptam si sa intram in planul Lui desavarsit pregatit pentru noi.

  Daca imi permiti te-as incuraja cu urmatoarele cuvinte din psalmi, si doresc ca sa Il lasi pe Duhul lui Dumenzeu sa iti cerceteze inima, sa iti vorbeasca, sa te umple si sa il primesti pe Isus in inima ta ca Domn si STAPAN.Daca deja ai facuto esti cel mai binecuvantat si printre ci fericiti.

  Psalmi 118
  19. Deschideti-mi portile neprihanirii, ca sa intru si sa laud pe Domnul.
  20. Iata poarta Domnului: pe ea intra cei neprihaniti.
  21. Te laud, pentru ca m-ai ascultat, pentru ca m-ai mantuit.
  22. Piatra pe care au lepadat-o zidarii a ajuns sa fie pusa in capul unghiului cladirii.
  23. Domnul a facut lucrul acesta si este o minunatie inaintea ochilor nostri.
  24. Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul: sa ne bucuram si sa ne inveselim in ea!
  25. Doamne, ajuta! Doamne, da izbanda!
  26. Binecuvantat sa fie cel ce vine in Numele Domnului! Va binecuvantam din Casa Domnului.
  27. Domnul este Dumnezeu si ne lumineaza. Legati cu funii vita pentru jertfa si aduceti-o pana la coarnele altarului!
  28. Tu esti Dumnezeul meu, si eu Te voi lauda; Dumnezeule, Te voi preamari.
  29. Laudati pe Domnul, caci este bun, caci in veac tine indurarea Lui!

 5. Kacso Livia Lidia

  Zolty, ești un om minunat de frumos la suflet!
  Este o decizie pură ca să te apropii mai mult de Dumnezeul cel adevărat. Trebuie să îți faci timp pentru lucruri și mai bune. Ai dovedit o extraordinară lecție de viață și o dragoste exemplară față de noi, semenii tăi. Mulțumiri ție, mulțumiri lui Andrei, slavă Atotputerniclui! Fi binecuvântat!

 6. Mereu ai facut alegerile cele mai potrivite. Sper, ca si asta sa fie cea mai buna pentru tine.

 7. Aurica

  Doamne ajuta Felicitări pentru tot ce ai făcut Eu personal îți MULȚUMESC ?Multă sănătate și putere ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén