In multe familii din Romania, bugetul pentru alte cumparaturi, in afara de cele esentiale pentru hrana sau consumabile, ramane, de multe ori, foarte mic. Stim cu totii ca salariile sunt mici si multi abia daca se descurca de la o luna la alta. Insa, este inevitabil ca in casa sa nu mai ai nevoie si de altceva. Se mai strica una, mai trebuie inlocuit altceva, constati ca trebuie sa mai cumperi vreun obiect care iti lipsea si tot asa. Uneori, iti faci chiar si planuri ca ai face schimbari prin casa, dar nu iti permiti din cauza salariului mic.

Si totusi, sunt magazine, cu preturi accesibile si produse interesante si utile. Eu am ales magazinul online Zaho.ro. De aici imi fac, adesea, cumparaturile. Chiar daca nu dispun de foarte multi bani, imi pot cumpara diverse obiecte necesare pentru casa si gradina, pentru bucatarie sau ingrijire personala. Chiar si sotul meu isi cumpara produse pentru autoturism.

Ultimele achizitii de pe Zaho.ro au fost niste corpuri de iluminat. Pentru ca trebuia sa schimb cateva astfel de obiecte in casa, am ales acest site, in primul rand, datorita preturilor foarte accesibile si care imi permiteau sa fac aceasta schimbara. In al doilea rand, calitatea acestor corpuri de iluminat este foarte buna, comparativ cu alte produse care sunt si mult mai scumpe.

O alta achizitie pe care am facut-o, au fost trei baterii externe. Am considerat ca, desi nu erau o urgenta, bateriile externe sunt extrem de necesare. Am luat una pentru mine, una pentru sotul meu si una pentru fiul meu, cu scopul de a le avea mereu asupra noastra. Sunt utile atunci cand pleci undeva si ti se descarca telefonul si nu ai incarcatorul la tine. Asa ca, pentru a avea mereu o sursa de energie pentru telefon, este bine sa ai o baterie extrena la indemana. Ca si in cazul corpurilor de iluminat, si bateriile externe au fost la un pret foarte accesibil.

Datorita Zaho.ro, pot sa fac ce achizitii doresc si nu depasesc bugetul lunar alocat acestui lucru. Recomand tuturor acest magazin, in special daca va numarati printre persoanele cu venituri mici. Veti avea calitate, la preturi imbatabile.