Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Mă ajutați cu un sfat bun?

Salut, de când am pierdut o mare parte din Blog, parcă nu mai am nici un chef de Blogging 🙁 ,poate și de frică că mă chinuiesc deageaba să scriu o perioadă și după aceia se-n tâmplă din nou și chiar nu mai prea am chef 🙁 .Am tot stat și m-am gândit cum ar fi cel mai bine să continui, de exemplu, pe domeniu .ro, (ma mâncat undeva să mă mut pe domeniu, dacă rămâneam pe wordpress.com acum nu aveam aceste probleme) acum practic o iau de la început (am salvat doar câteva postări 🙁  ) și în cazul în care se întâmplă pe viitor să nu fie plătit, Blogul va fi suspendat și probabil șters și ajungem de unde am pornit 🙁 .Dacă aș continua pe wordpress.com, aici nu cred că ar fi problema suspendări, sunt Bloguri pe care nu sa mai scris de ani de zile și încă merg, eu a fost când nu am mai scris pe el 2-3 ani, deci aici este avantajul și în zelist este acum printre primi 4.000 de Bloguri dintre ce-i 80.000 😀 .Acum aștept să ajutați cu câteva păreri să știu cum să continui, care sunt avantajele? Multă sănătate

Anterior

Care este Biblia adevărată?

Următorul

Zilele Municipiului Turda 2015

 1. Imi pot inchipui situatia in care te afli cu pierderea blog-ului. Ceva asemanator am patit si eu dar a fost doar o spaima. Stai linistit, foarte putini bloggeri isi fac periodic back-up. 🙂
  Da, este foarte greu dar trebuie, zic eu, sa mergi mai departe. Imagineaza-ti ca nu s-a sters nimic. Iar ideile ca blog-ul este sau nu pe nu stiu ce loc, e apa de ploaie. Esti clasat pe locuri superioare daca bloggeri cu trafic gigant iau in gazda link-ul blog-ului tau, atat si nimic mai mult.
  Referitor la cum sa continui, gandind practic, ai doua solutii
  1. poti continua pe domeniu.ro daca ai pe cineva care sa se ocupe de chestiile tehnice, de plata, de custumizare. Trebuie sa fie cineva care sa se ingrijeasca de aspect si alte chestii, plus ca alegerea server-ului unde urmeaza sa iti urci blog-ul trebuie facuta cu grija (vezi ce ti s-a intamplat). Asta ar insemna sa te apuci sa inveti si tu anumite giumbuslucuri, sa le prevezi, sa le intuiesti.
  2. daca vrei sa nu iti bati capul cu artificiile tehnice sau nu e nimeni care sa te ajute in acest sens, alegerea unei platforme (wordpress.com sau blogspot.ro) este cea mai lejera alegere. Nu risti pierderea postarilor, este gratuit, este usor de folosit (au o interfata calda). Desigur, toate astea sunt ”platite” de faptul ca esti limitat la configurari si alte nazbatii.
  Deci ai de ales intre
  full blogging (varianta 1)
  smart blogging (varianta 2)
  Eu am combinat varianta 1 cu varianta 2, in sensul ca am cautat maximum de configurare pe care il pot face pe o platforma prestabilita (am descoperit chesti interesante pe diverse site-uri) dar restul am lasat in seama firmei mama.
  Eu zic sa continui, ia-o ca pe o incercare. Asta inseamna sa fii blogger, sa mergi chiar daca ai pierdut. Colegi de blog ii ai, iti vor fi aproape si asta conteaza, dupa cum spuneam, in a urca iar in topuri. Uita-te la Steaua, a pierdut toata istoria si totusi continua. Bine, continua impiedicat dar nici managerul lor nu e stralucit.
  Pana la urma vreau sa scriu nu sa creez site-uri (desi este o meserie banuasa).
  Ce zici, te-am ajutat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén