Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Mă ajută cineva din Italia să-mi cumpăr acest medicament? Îl plătesc

UDAPTED; Am aflat că acestă compoziție să găsește și în farmaciile din România, sub numele de Ketifexin.

Salut, eu zilnic am câte o durere, cel puțin în ultimii 15-20 de ani, deja e ceva normal pentru mine. Dar de vreo 3-4 ani (de când am schimbat prefixul 😀 ) durerile sunt tot mai mari și diferite 🙁 ,eu nu iau medicamente, nu am luat nici când transpiram de durere, am încercat să rabd pe cât posibil și să-mi ocup timpul, toată ziua stau la PC, ca să nu fiu atent la dureri, vara mă plimb mult, fac zilnic 10-15 km.  Când se schimbă vremea mă chinuie foarte tare durerile, reomatismul mă chinuie rău 🙁 ,de câteva zile au început niste dureri noi, am mai simțit așa ceva doar în Avion când mergeam spre Spania anul trecut 🙁 . Dar ieri am avut niște dureri foarte, foarte mari, mă durea tot piciorul drept, parcă și fundul, am pernă cu aer sub mine de vreo 6-7 ani, dar era o durere cu o amorțeală, greu de explicat și mai greu de îndurat. Era după masă, deja nu mai puteam de durere, era deja prea mult pentru o singură zii. A venit un prieten pe la mine, a văzut că am mari dureri și mi-a dat un medicament pe care mi-l lăuda pentru efectul lui rapid și bun pentru mai multe dureri și chiar la răceală, am acceptat doar pentru că aveam o durere foarte mare. Este vorba de un praf care se dizolvă în apă, plăcut la gust, mentholat. Se cheamă Oki și se găsește doar în Italia, sincer vă zic că în aproximativ 10 minute mă simțeam mult mai bine, mă lăsase durerea să zic cam 70%, nu știu ce compoziție are, dar a fost ca o minune pentru mine, sincer vă zic, am înțeles că în Italia e foarte apreciată și sper să mă ajute cineva din Italia să mi-l pot face rost, îl plătesc, nu aștept pe gratis, doar să găsesc pe cineva să mi le cumpere de acolo și să mi le trimeată, sper să citească cine trebuie, sau voi care citiți poate aveți pe cineva în Italia și să mă ajute, le plătesc. Multă sănătate

Anterior

Samsung Galaxy S9 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Următorul

Frig și zăpadă, în sfârșit

 1. Bigbear

  Salutare Zolty, din pacate nu sunt in Italia si nu te pot ajuta, insa vad ca substanta activa este ketoprofen sare lizina, de ce nu incerci sa intrebi la farmacie sau la doctorul de familie ce alternative ai in Romania, pana reusesti sa il aduci din Italia? Poate ai noroc si functioneaza si ce se gaseste in Romania, ketoprofenul e un analgezic destul de puternic din cate stiu eu.

 2. Manuela

  Bună seara intradevar e foarte bun. Și eu sunt în căutare ca folosim toată familia și nu găsesc pe nimeni sa ma ajute. Mi-ar trebui ca orice medicament iau pe baza de ketoprofen nu are efect. Dacă e cineva disponibil sa ma ajute as avea nevoie cu urgenta.

 3. Ana

  As avea nevoie si eu !

 4. Ciprian

  Ketonal duo 150mg are aceeasi substanta,ketoprofen doar ca de 2 ori mai multa decat un plic de oki.incercati si vedeti,maxim 2 pastile pe zi.

 5. Ligia

  Ma poate ajuta cineva?

 6. Am nevoie de oki pliculete dizolvabike in apa,si okitask cu dizolvare sub limba.
  3..4 CUTII
  0767 055 132

 7. Buna ziua as dori și eu

 8. Topoleanu Simona elena

  As dori și eu dacă se poate sa ma ajutați….
  Va mulțumesc

 9. Buna ziua mai aveti medicamentul ca as dor și eu sa comand dacă mai este posibil

 10. Vica

  Buna, plec în it pt 2 luni și pot cumpăra oki , se prezinta în mai multe feluri , picături, pliculețe cu praf , capsule si plasturi. Am luat inainte de pandemie.Se găsește la farmacii dar și la parafarmacii. Daca este cineva interesat lasati mess pe mesinger. Carson Vica.

 11. ALINA

  Bună ziua!cine dorește să mă contacteze în privat!am 10 cutii de oki!

 12. Baderca Simona

  Bună ziua, doresc eu măcar câteva plicuri de oki,
  Contra costa clar
  Având endometrioza și luna de luna cu dureri nu își mai face efectul nici-un tratament antiinflamator
  Și o colega mi-a dat 2 plicuri de oki în 5 min și-a făcut efectul, am rămas socata ca eu de obicei ajungeam la urgente
  Daca mai are cineva va rog ca as dori eu câteva plicuri 🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén