Luna asta Iunie am avut cea mai multă activitate cu Duba, am început luna în forță cu Tabăra de la Mărișel și am continuat 😀 . Cu toate că nu avem un Șofer permanent, ci doar ȘOFERI VOLUNTARI, dar cu toate astea Domnul a fost lângă noi și ne-a binecuvintat. Mai avem un sfert de rezervor de motorină și noi am făcut luna asta 1.753 km, o adevărată minune, Slavă Domnului.
Din păcate problema ȘOFERULUI rămâne în continuare 🙁 , pentru că nu putem face activitate în cursul săptămânii, doar în weekend.
Avem foarte mare nevoie de SPONSORI ca să putem plătii un ȘOFER, care să ne ducă când avem de mers undeva.
Ma sunat aseară o persoană dintr-un sat de lângă Turda că are de dus miercuri o persoană la spital, să-i ajutăm cu transportul, din păcate e aproape imposibil de găsit șofer în timpul săptămânii 🙁 , nu-i putem ajuta. Acuma mizez pe faptul că vine perioada concediilor și poate unii vor avea timp și pentru VOLUNTARIAT.
Vă rog ajutați-ne măcar cu o distribuire (share) pe la prieteni, grup-uri, ect. sigur vede cine trebuie și ne ajută, că noi chiar facem și ajutăm, nu doar spunem povești, se văd dovezi clare pe Grup. Domnul să vă binecuvinteze