Este adevarat: cei mici sunt in vacanta. Totusi, asta nu inseamna ca nu putem sa ii incurajam in practicarea unor activitati educative. Acestea nu numai ca ii vor tine antrenati pentru noul an scolar, ci ii vor ajuta sa isi dezvolte abilitati extraordinare.

De exemplu, il poti ajuta pe copilul tau sa invete limba engleza. Daca tu nu te pricepi, poti vorbi cu un profesor care sa faca acest lucru. Indiferent de “calea” pe care o alegi, noi iti recomandam Libraria Delfin, unde poti gasi manuale pentru cei mici. Printre cele mai recomandate manuale pentru pitici sunt cele din categoria fairyland, pe care le folosesc si foarte multe scoli.

Aceste carti sunt oferite de editura Express Publishing, o editura cu o traditie de peste 30 de ani in publicarea cartilor speciale de limba engleza. Editura Express Publishing are peste peste 3500 de titluri disponibile in peste 90 de tari.

Este vorba despre manuale, auxiliare, suporturi de curs, carti de gramatica, materiale pentru examenele finale, antologii de lecturi suplimentare etc. Toti cei care folosesc cartile acestei edituri isi dezvolta rapid si corect abilitati precum cititul, vorbitul, scrierea si comunicarea. Asadar, atat manualele, cat si cartile speciale de activitati precum fairyland activity book sunt mai mult decat indicate pentru copilul tau.

Aceste carti engleza fairyland dezvolta cele patru abilitati: listening, speaking, writing si reading, prin intermediul unor activitati interactive cum ar fi: povestiri, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantece, poezii cu rima, lucru manual, jocuri etc. Manualele au inclusiv teste pentru a verifica abilitatile copiilor.

Cartile sunt create in asa fel incat cei mici sa perceapa un aer familiar, prietenos si, de asemenea, sa interactioneze cu multe ilustratii. Astfel, aceste carti din categoria Fairyland sunt foarte atractive pentru copii. Sunt disponibile si pachete de cursuri, impreuna cu CD-uri sau DVD-uri. Formatul audio-video este, fiecare in parte, structurat pe tematica modulelor din manual si contine videoclipuri cu personajele prezente in acesta.

Sunt exercitii de ascultare si vorbire, activitati si cantecele ce ajuta in dezvoltarea vocabularului. CD-urile sunt create pentru un ajutor auxiliar oferit copiilor in insusirea bazelor limbii engleze. Aceste manuale pot fi folosite acasa, dar mai ales in scoli. Profesorii de limba engleza ar trebui sa ia in considerare oricare dintre aceste manuale pentru a lucra din ele la clasa.

Copiii isi vor arata un interes foarte mare fata de astfel de lucrari si vor invata mai cu spor limba engleza. De asemenea, cu acelsi scop, sunt disponibile si Picture Flashcards. Acestea sunt carti, precum cele de joc, cu imagini asociate cu cuvintele corespunzatoare.

Librariadelfin.ro ofera aceste manuale si carti de activitati de la Express Publishing, la preturi foarte acceptabile. Pe langa acestea, mai sunt disponibile si alte manuale pentru limba engleza, nu numai pentru copii, ci si pentru adulti.

Chiar si cei care doresc sa cunoasca, cat mai aprofundat, un limbaj din domeniul logisticii sau al computerelor, la aceasta librarie online vor gasi titluri exceptionale ce ii vor putea ajuta fara probleme.

Noi recomandam cu drag Libraria Delfin, atat pentru colectia Fairyland, cat si pentru toate celelalte carti destinate studiului limbii engleze.