Cu siguranta te numeri si tu printre cele care, in mijlocul celor mai aglomerate zile de la birou, se surprind visand la o evadare din orasul sufocant cu prea multi oameni si prea multa agitatie, pe o plaja thailandeza cu nisip fin si apa limpede, umbrita de palmieri inalti. Poate indraznesti chiar sa duci visul mai departe: vizitezi satele si orasele din imprejurimi, faci cunostinta cu localnicii si inveti despre traditiile si cultura lor.

Thailanda este tara in care te bucuri de plaje insorite in sud si de zone muntoase in nord. Nenumaratele temple, piete si zone comerciale specifice culturii thailandeze sunt locuri perfecte pentru a observa trasaturile acestui popor atat de prietenos cu calatorii. Rezervatiile naturale, plantatiile de orhidee si fauna acestei tari te lasa fara cuvinte si te fac sa uiti pentru cateva momente ca te afli intr-o tara locuita.

Dar exact in momentul in care pui la punct ultimele detalii ale escapadei tale imaginare si zambesti larg, ceva te readuce la realitate. Soneria telefonului, notificarea ca ai primit un email nou sau colegul care te anunta ca incepe o sedinta… Si te vezi nevoita sa te intorci in biroul din orasul sufocant, fara ceva care sa iti aminteasca de visul tau atat de frumos.

Aici intervenim noi sau, mai exact, Chang – lantul gros din argint, de 90 cm lungime, creat cu atentie de catre mesteri artizani thailandezi. Cu o frumoasa lucratura in spic si sectiune patrata, surprinde perfect esenta Thailandei care sta in egala masura in peisajele si imaginea ei de ansamblu, si in micile detalii. Argintul este patinat intr-o nuanta antique care ii evidentiaza si mai bine lucratura unica.

No Title

No Description


Poarta-l ca atare sau impreuna cu un pandantiv mai mare. Poarta-l la birou sau cand iesi in oras. Poarta-l pentru ca se asorteaza cu tinuta pe care ai ales-o in acea zi sau pentru ca se asorteaza cu tine, in fiecare zi. Poarta-l oricand ai nevoie sa iti amintesti ca visul tau va deveni realitate sau ca Thailanda nu e chiar atat de departe.

Cumpara lantul gros din argint Chang pentru a avea intotdeauna la tine o mica parte din una dintre cele mai fascinante tari in care vei ajunge vreodata. Indiferent daca ti-ai cumparat deja biletul de avion sau mai visezi cu ochii deschisi pana la concediul de anul viitor.