Chiar daca cele mai multe dintre proaspetele mamici doresc sa isi alapteze bebelusii, acest lucru nu este intotdeauna posibil. Fie din cauza unor afectiuni, fie din cauza refuzului bebelusilor, laptele matern atat de valoros nu este mereu suficient pentru a asigura necesitatile nutritionale ale celui mic. In aceste conditii laptele formula reprezinta alternativa sanatoasa pentru cresterea si dezvoltarea bebelusului, si mai tarziu a copilului mic.

Cand vine vorba de calitate, trebuie sa iei in calcul si formula de lapte praf Humana. Produsele companiei germane sunt rezultatul a multor studii minutioase, atent realizate si a multor ani de cercetare, astfel ca bebelusul se va bucura de toti nutrientii pentru a beneficia de crestere si dezvoltare armonioasa.

Daca te numeri printre proaspetele mamici care nu pot alapta, sau daca a venit vremea cand vrei sa renunti la alaptat in detrimentul formulei, dar vrei sa oferi bebelusului tau cea  mai buna varianta, formula Humana este o alternativa ce trebuie luata in seama. In randurile urmatoare vei descoperi cateva motive care sa te convinga ca aceasta este cea mai buna solutie.

Lapte praf cu compozitie asemanatoare laptelui matern

Chiar daca nu are exact aceiasi compozite cu a laptelui matern, Humana este una dintre formulele care se aproprie destul  mult de lichidul pretios. Este bogat in proteine, vitamine, acizi grasi, minerale si fibre care contribuie la buna crestere a bebelusului. Fata de alte tipuri de formule este mai bogat in Omega 3 si Omega 6, aminoacizi esentiali in primele luni de dezvoltare. La fel de benefic pentru bebelusi este si Topfer Kinder.

Specialistii germani au inteles ca laptele matern isi modifica compozitia permanent, in functie de necesitatile de crestere. Astfel au creat formule destinate fiecarei etape de dezvoltare: Humana 1 pentru bebelusii de pana la 6 luni, Humana 2 pentru bebelusii de la 6 luni la 10 luni care fac primii pasi spre diversificare si Humana 3 pentru copii de la 10 luni la 3 ani, care incep sa se bucure de alimentatie preponderent solida.

Daca in primele luni de viata bebelusi au nevoie doar de formula pentru a creste, dupa aceasta varsta odata cu introducerea alimentelor solide si compozitia formulei se modifica, si aceasta trebuie sa completeze o dieta echilibrate. Chiar si asa, laptele praf continua sa fie o sursa importanta de minerale, vitamine si alte elemente care sustin buna dezvoltare a sistemului digestivi si nu numai.

Chiar si dupa varsta de un an, copii au nevoie de formula. Multi parinti tind sa inlocuiasca acest aliment pretios cu laptele de vaca, care este mai bogat in proteine greu digerabile si mai sarac in nutrienti valorosi, si care nu corespunde necesitatilor de crestere si dezvoltare a micutilor. Acest fapt nu este agreat de medici si nutritionisti. Formula de lapte praf Humana nu este doar un aliment santos pentru cei mici, si ci unul usor de consumat datorita gustului placut pe care il are. Este un preparat ce isi face cu usurinta loc in dieta ptiticilor de la nastere pana la 3 ani. .