Te-a cuprins și pe tine melancolia toamnei? Pe mine da. Aș pleca din nou în vacanță. Aș renova toată casa de sus până jos. Aș face orice ca să scap de rutină și de senzația că mai e atât de mult până vara viitoare. Stând eu așa și căutând ceva care să-mi ridice moralul am descoperit o soluție bună și la îndemână.

Știi ce-am hotărât să fac?

Să-mi cumpăr covoare ieftine de la DavoPro.
Nu exista accesorii care sa transforme mai ușor atmosfera unei camere decât covoarele. Dacă și tu visezi de ceva vreme la o schimbare rapidă de decor cu deranj minim și buget aproape zero atunci alege un covor nou, simpatic și colorat pentru living. Sau pentru dormitor. Orice cameră merită o pată nouă de culoare din când în când. Și pentru că te temi să faci cheltuieli neprevăzute, ai la dispoziție o selecție întreagă de covoare ieftine care să-ți delecteze privirile. Și casa.

 Vrei să simți miros de nou?
De când nu ți-ai mai cumpărat ceva nou? Orice lucru nou, indiferent de preț, are un miros aparte, care ne face plăcere și ne aduce satisfacție. Iți aduci aminte cum mirosea casa ta după ce ai terminat ultima renovare? Mirosea a var proaspăt, a mobilă nouă, a covoare plușate, neatinse, țepene pentru că tocmai ieșiseră din fabrică. De atunci nu prea ai mai reușit să faci achiziții pentru casă, nu-i așa? A venit timpul să faci din nou ceva pentru sufletul și casa ta. E toamnă. Vremea schimbărilor. Ce-ai fi să aplici un strat nou de var și să-ți cumperi câteva covoare ieftine în tonuri de maro, galben, roșcat, exact ca frunzele care tot cad din copaci și acoperă pământul. Toamna asta deviza ta ar trebui să fie nou și ieftin, pentru suflet!

Vrei o toamnă jucăușă?
Noile covoare pe care tocmai te-ai hotărât să le cumperi trebuie să fie ieftine și simpatice. Nimic serios, nimic în nuanțe sobre de bej și nimic scump. Niște covorașe colorate, neapărat cu model, care să țină de cald dar să nu acopere tot parchetul pe care l-ai ales cu greu la ultima renovare ar fi perfecte. Avem tendința fie de a acoperi totul cu o mochetă imensă, fie de a lăsa parchetul gol pentru că așa e la modă. Ideea de covoare ieftine, presărate ici și colo, mi se pare mai echilibrată și mult mai plăcută ca aspect. De multe ori, toată atmosfera camerei s-ar schimba în bine dacă ne-am da frâu liber creativității de copil, spiritului jucăuș care ne îndeamnă să colorăm, să fim veseli, să dansăm de bucurie și să fim mulțumiți cu lucrurile pe care le putem cumpăra cu un buget mai restrâns. Un covor scump nu înseamnă neapărat o atmosferă mai plăcută în casă.

Comandă-ți și tu covoare ieftine, pufoase, mai mari sau mai mici, care să-ți schimbe atmosfera obișnuită a casei și care să te întâmpine cu miros de nou după o zi grea de muncă! Pentru că doar tu poți face schimbarea! Pentru că doar tu poți decide cum vrei să arate sufrageria, dormitorul, baia sau bucătăria ta!

Vrei să faci o schimbare?