Stiu cat de mult va iubiti copiii si cat de greu va este sa va impartiti intre sarcinile de serviciu si supravegherea lor, mai ales ca au revenit de la tara, de la bunici, unde era atata pace in jur, iar ochii vigilenti ii supravegheau.

Din pacate un copil nesupravegheat este vulnerabil si pe strada si in parcuri la locurile de joaca, iar singur in apartament nu poate fi lasat, decat de la o anumita varsta. Va prezint acum solutia mea si argumentele care au cantarit greu in alegerea sa: cursuri engleza copii.

Iata care au fost motivele mele:

-copilul nostru este in siguranta exact in intervalul de timp cuprins intre incheierea cursurilor de la scoala si intoarcerea noastra de la serviciu

-profesionistii fac activitati atractive care nu obosesc, ci reprezinta divertismentul de care copilul are nevoie dupa scoala. Cu alte cuvinte, nu va grabiti sa ma condamnati ca il duc la “scoala dupa scoala”, ci il duc la activitati placute care-l incurajeaza sa invete perfect o limba straina.

In cazul in care copilului ii place limbajul militaros al limbii germane, duceti-l la cursuri germana copii! Le puteti cauta copiilor dumneavoastra cantecele si filme in limbile straine pentru care se organizeaza cursuri si ii puteti intreba care limba le place mai mult. Pentru unii franceza pentru copii poate fi dragoste la prima vedere. Este important sa tineti cont si de dorinta celui mic, de preferinta lui pentru civilizatia unei tari straine.

Constat insa ca in ultimul timp  sunt la moda jucariile si jocurile nipone, de aceea in acelasi timp cu exersarea miscarilor cu kendama si folosirea termenilor de specialitate cred ca micutilor le-ar placea sa vorbesca perfect limba celor care au inventat jucaria minune, de aceea luati in calcul ofertele referitoare la limba japoneza pentru copii.

Ducand copiii la cursuri de limbi straine le neteziti drumul catre viitor, in care comunicarea va fi cheia succesului si ii stiti in siguranta pana va intoarceti de la serviciu si ii puteti lua de la cursuri acasa.