Duminică 10 Iulie am fost la Biserica Lumina din Oradea, am rămas foarte plăcut surprins de condițiile pentru persoanele cu dizabilități în cărucioare. Au și o Lucrare pentru persoanele cu dizabilități, transport adaptat. La intrare un lift mare, cred că încap vreo 4 cărucioare 😀 și urcă 3 etaje cred că. Sus toate adaptările necesare, o baie imensă, m-am întors cu Optimus-ul prin ea, foarte plăcut surprins, Domnul să-i binecuvinteze, se vede clal că își iubesc aproapele, pe noi persoanele cu dizabilități.
Programul și cântările mai diferite față de alte Biserici, este ceva mai nou, majoritatea tineri și este normal ca Bisericile să mai renunțe la ideile comuniste, dacă vor să fie pline, altfel vor rămâne goale după ce vor pleca bătrânii 🙁 , prea multe sunt deja goale.
Mi-am dorit de mult timp să ajungem și pe acolo, mai ales că avem frați care sunt membri sau merg des pe acolo și Domnul ne-a ajutat să ajungem și pe acolo, Slavă Lui. Mulțumim Gigi Porumbaru pentru ȘOFER VOLUNTAR, Domnul să te binecuvinteze.