Oferirea unui joc drept cadou nu reprezinta cea mai buna idee doar atunci cand acesta este oferit copiilor ci si atunci cand este oferit adultilor. Chiar daca in momentul de fata jocurile de societate resimt o scadere, lucru datorat jocurile de pe diferitele dispozitive inteligente, din punctul meu de vedere oferirea unui joc de societate drept cadou de Craciun ori cadou aniversar reprezinta una dintre cele mai bune idei de cadou, indiferent daca acestea sunt adresate copiilor ori adultilor. De ce? Datorita avantajelor pe care jocurile boardgames ( jocuri de societate), le ofera celor care joaca astfel de jocuri. Dintre aceste avantaje, cele mai importante sunt urmatoarele:
jocuri
– Spre deosebire de jocurile de pe dispozitivele inteligente, cele de societate ofera un mare avantaj si anume oportunitatea de a socializa fata in fata cu ceilalti participanti la joc. Dupa cum bine stim, una din marile hibe ale jocurilor pe calculator ori alt dispozitiv inteligent este faptul ca jucatorii pot suferi din punct de vedere al socializarii, lucru care nu este posibil in cazul jocurilor de societate, dupa cum am afirmat deja.

– Inchegarea relatiilor din cadrul grupului reprezinta un alt avantaj oferit de catre practicarea jocurilor de societate. Avand in vedere ca pe parcursul unui astfel de joc concurenteii trebuie sa interactioneze intre ei, sa negocieze ori sa faca comert, relatiile dintre acestia se sudeaza chiar daca acest lucru nu este vizibil la prima vedere.

– Dezvoltarea strategiilor pe termen scurt, mediu si lung reprezinta un alt avantaj oferit din punctul meu de vedere de catre practicarea unui joc de societate, avantaj care in viata de zi cu zi cu siguanta la un moment dat va face diferenta in favoarea ta.

– Nu in ultimul rand, petrecerea unor momente de relaxare alaturi de cei dragi precum si eliberarea stresului reprezinta alte doua avantaje oferite de catre practicarea jocurilor de societate.
In cazul in care si tu esti unul dintre cei care vrea sa se bucure de avantajele oferite de catre practicarea unui joc de societate ori doresti oferirea acestei sanse celor dragi tie achizitioneaza un joc catan precum si extensii catan. Cu siguranta nu vei regreta nici un moment achizitia facuta.