Cu toate ca, in general, piesele neon pot parea unora excentrice, ele sunt acum in trenduri si orice iubitoare de moda ar trebui sa le integreze tinutelor din aceasta vara! Fireste, nu inseamna ca trebuie sa purtati din cap pana in picioare nuante fosforescente, dar o manichiura neon poate fi o pata vibranta de culoare si un veritabil accesoriu, pe langa geanta sau bratara preferata si ochelarii cu rame supradimensionate. Asadar, va invit sa va aliniati noilor tendinte, invatand cum sa realizati modele de unghii ombre neon.

Sugestia noastra de manichiura ombre neon este valabila pentru zilele calduroase si relaxante de vacanta, insa voi puteti sa o abordati si in alte circumstante, de exemplu la o petrecere sau chiar si in tinuta de zi cu zi. Va propunem sa incercati o manichiura in stil ombre cu doua nuante de aceeasi culoare, una neon si una pastel. Si deoarece institutul Pantone a ales drept culoare principala in voga pe 2017 – greenery, adica verdele crud, va recomandam sa utilizati un verde pastelat alaturi de un lac semi-permanent neon-verde SNB. In afara de un lac pal si unul neon, veti mai avea nevoie de un disc sau mic burete ca cele pentru machiajul ochilor si nu in ultimul rand de un produs Top Coat, pentru un plus de stralucire si o buna sigilare a unghiilor astfel obtinute.

  • Primul pas este simplu si nu se diferentiaza cu nimic de procedeul obisnuit cu care incepem, practic, sa dam viata unei manichiuri semi-permanente impecabile. Asadar, unghiile se pilesc in forma dorita, impingand cuticulele. In continuare, trebuie sa aplicati un strat de lac in nuanta deschisa aleasa, lasand unghiile sa se usuce.
  • Dupa uscarea unghiilor, purcedeti la aplicarea celui de-al doilea strat de culoare, permitand sa se usuce complet. Cu varful buretelui inmuiat in lacul neon, aplicati pe fiecare unghie, pornind de la jumatatea patului unghial spre varf. Mai aplicati o data doar pe varf, obtinand astfel un efect de gradare a culorii. Cu ajutorul unui betisor, puteti inlatura eventualele urme de vopsea din jurul unghiilor sau de pe cuticule, in caz ca ati deposit conturul.
  • Ultimul pas consta in aplicarea topcoat-ului pentru stralucire.

Respectand indicatiile de mai sus, oricine poate realiza o splendida manichiura ombre neon!