Muzica ne insoteste in fiecare zi, fie ca alegem sa ascultam un anumit tip de muzica, fie ca auzim in mijloacele de transport in comun sau in automobilul propriu cantece la radio, fie ca vecinul da volumul la maxim atunci cand asculta muzica, etc. Asadar, muzica face parte din viata noastra, iar acest lucru este benefic pentru noi. Copii invata prin imitatie in primii ani de viata, asa ca este perioada cea mai potrivita pentru a le cultiva acestora gusturile in materie de muzica. Este bine sa ii lasam sa asculte cam toate genurile de muzica pentru a-si forma urechea muzicala. La gradinita vor invata cantecele si le va prinde bine sa stie cum sa recunoasca sunetele, sa urmareasca o linie melodica si sa isi moduleze diferit vocea.

Pentru a-i ajuta sa invete cat mai multe despre muzica este recomandat sa le prezentam in cadrul jocurilor si instrumente muzicale pentru copii. Fie ca achizitionam un set de asemenea instrumente muzicale, fie ca optam pentru un joc ce are reprezentari grafice ale lor, este bine ca cei mici sa se familiarizeze de la varste cat mai fragede cu acestea. In sprijinul nostru vin si desenele animate, ce au in coloana sonora cantece care ii atrag pe copii. Cand privim, de exemplu, desenul animat Disney Frozen putem sa le atragem atentia in cadrul cantecelor sau a melodiei de fundal asupra sunetelor scoase de diferitele instrumente. Iar copii vor retine cu siguranta acele sunete si le vor recunoaste ulterior cu usurinta.

Un set de instrumente muzicale care au imprimate pe ele personajele din filmul Disney Frozen, pare a fi un cadou minunat pentru cei mici. Cu totii luam jucarii pentru copii, atunci cand cumparam cadouri pentru sarbatorile de iarna, dar un set de instrumente muzicale va constitui, cu siguranta un cadou special. Cei mici isi pot antrena prietenii la joc si pot pune bazele unei mini formatii de instrumentisti si poate ulterior, joaca din copilarie se trannsforma in veritabila pasiune pentru un anumit instrument.

Pe mykitty.ro gasiti un fantastic set cu 6 instrumente muzicale Disney Frozen pe care il puteti darui unui copil special. Setul este compus din o trompeta, o toba, 2 bete pentru toba, 2 maracas, o tamburina, castaniete si 2 cinele. Toate instrumentele au pe ele imagini cu personajele atat de indragite, Ana si Elsa, din desenul animat Frozen, iar coloritul frumos ii va atrage cu siguranta. Setul este potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baieti, deoarece culoarea dominanta este albastrul (culoarea folosita in tematica filmului animat), insa nu este recomandat pentru copii cu varste mai mici de 3 ani. Setul poate fi comandat atat on line, cat si telefonic si va fi livrat la dumneavoastra acasa, in cel mai scurt timp, prin serviciile de curierat, ceea ce va scuteste pe dumneavoastra de alergatura si aglomeratia specifice sezonului cadourilor.

Ca tot veni vorba de cadouri de Craciun, puteti vizita site-ul mykitty.ro si cu siguranta veti gasi cele mai potrivite si frumoase daruri pentru cei dragi.