Vara este prin excelenta sezonul nuntilor, al petrecerilor si al vacantelor. Este momentul pentru destindere si calatorie, cad iesirea din rutina cotidianului este mai mult decat binevenita. Multe persoane doresc sa faca o buna impresie, facandu-si aparitia cu stil la bordul unei masini de lux, mai ales cand onoreaza o invitatie formala (nunta, intalnire de afaceri, petrecere cu eticheta etc.). Dar, pe langa aspectul elegantei, conteaza si siguranta. Pentru noi, prioritatea o constituie un client multumit, asa incat ne axam pe oferirea de servicii prompte si profesioniste. 

Daca iti surade principiul englezesc referitor la “timpul este pretios”, sa apelezi la firma noastra rent-a-car poate fi cea mai inspirata varianta de a castiga timp, calatorind rapid si confortabil. Limuzinele Mercedes Benz E-Klasse va stau la dispozitie pentru inchirieri pe termen scurt, mediu, lung sau pentru weekend-uri, iar la cerere, putem desemna un sofer profesionist. De asemenea, si alte modele, precum masini BMW X6 de inchiriat in Bucuresti, sunt disponibile, la pret special, daca sunteti interesat de placerea calatoriei intr-un SUV puternic si elegant, cu motorizare diesel.

Confortul si siguranta sunt primele criterii pentru deplasari placute, asa ca intentia noastra de a va facilita servicii de inchirieri masini Bucuresti, se materializeaza prin accesorizarea modelelor din parcul nostru auto cu diverse dotari si dispozitive moderne, pentru o functionalitate sporita a autoturismului ales de dumneavoastra! In mod gratuit, oferim scaune pentru copii, GPS si bineinteles, asistenta non-stop.

Indiferent de modelul ales, veti beneficia de 10% discount, pentru peste 10 zile de inchiriere. Puteti efectua rezervari direct pe site sau prin telefon, iar plata aferenta serviciului solicitat se poate realiza cash sau cu cardul, in functie de preferintele dumneavoastra.
Va asteptam in parcul auto Inchiriem Masini!