Clujul, unul oras pe care il vizitez mereu cu drag. Chiar daca sunt din Craiova, de cate ori am ocazia vizitez Clujul. Spre deosebire de Bucuresti, care este foarte aglomerat, si oamenii mi se par mai rai. Imi aduc aminte ca am gasit si persoane frumoase la suflet, care m-au ajutat cu o masina. Nu erau chiar din Bucuresti, erau din Otopeni si aveau un o firma de inchirieri auto. Am mers la firma lor sa apelez la serviciile de inchirieri auto Otopeni, de unde am luat o masina, oamenii au fost foarte draguti si mi-au facut si discount, plus ca m-au ajutat si in Cluj.

Eram in Cluj la un seminar si aveam nevoie de o masina, am sunt domnii de mai sus ce au firma de rent a car si m-am pus il legatura cu o firma de inchirieri masini Cluj, dragut din partea lor. Firma din Cluj mi-a facut si ea discount, un gest frumuos.

A face discount noilor clienti sau clientilor mai vechi, este un gest frumos si un gest de marketing, si toata lumea are de castigat. Inchiriati masini cu cap.

Am vazut pe internet tot felul de cazuri cu masinile de inchirat. Citeam undeva un strain a inchiriat o masina, iar firma respectiva a reclamat la politie ca i se furase masina. Un angajat a uitat sa treaca in acte ca masina este inchiriata. Tot felul de patenii.

Voi inchiriati masini auto si ce marca preferati? Astept parerile voastre in sectiunea comentarii. Pupici!!