Inaltatorul auto de copil, cunoscut si sub numele de inaltator auto booster, este accesoriul solid si confortabil, totodata, care serveste copilului la statul in siguranta pe bancheta din spate a masinii, fara sa se simta inconfortabil. Micutii care stau pe astfel de inaltatoare auto de copii vor cuprinde cu privirea drumul si celelalte masini din trafic, sau peisajele din lateral, tot atat de bine pe cat o pot face si adultii. Siguranta, capacitatea de a privi pe geam si eventual modelele atractive pentru prichindei fac din inaltatorul auto un loc preferat. 

un inatator auto ii ofera protectie celui mic

La finalul calatoriei cu masina, atunci cand va fi dat jos de pe inaltatorul auto, copilasul chiar va incepe sa planga, invatat cu acest loc minunat. Aceste accesorii sunt destinate copiilor cu greutatea intre 10-15 kg si 35-40 de kg, asadar pot fi folosite pentru o perioada de cativa ani. Si daca parintii schimba masina, atunci scaunul se poate adapta pe noile dimensiuni, pentru o prindere corespunzatoare care nici in cazul unei tamponari, Doamne fereste!, sa nu permita micutului sa fie ranit.

Inaltatorul auto al prichindelului  si cateva modele edificatoare din spatiul online

Scaunele auto de inaltat pentru copil, aceste inaltatoare auto booster, pot fi foarte usor gasite in online, in deosebit de multe modele. Fiecare, insa, au centuri de siguranta, au materiale de calitate, au huse lavabile, manere si reglaje pentru mai multe dimensiuni de masina.

Din online se pot extrage cateva modele de inaltatoare auto de copii, pentru a crea o concluzie asupra posibilitatilor de achizitionare:

  • De la Lorelli

Sunt la un pret mediu-mic,  si sunt inaltatoare standard, in variante Easy (foarte usoare),  Venture (sezut lat si confortabil) sau Circle (cotiere confortabile, model elegant in semicercuri)

  • De la Disney Eurasia

Copilasii vor adora aceste modele, deoarece infatiseaza Minnie, Planes, Princess, Daisy, Donald, Mickey, Cars sau Frozen

  • Cu huse extra, de o aderenta superioara si in modele ultramoderne
  • Cu cotiere capitonate, inaltate si protectoare

Inaltatoarele auto pentru copii care merita montate in masina provin cu siguranta de pe Ilbambino.ro

Inaltatoarele auto sunt accesorii de copii care se gasesc in multe magazine online, insa magazinul online Ilbambino.ro se diferentiaza de alte magazine online de profil prin faptul ca a importat nu mai putin de 140 de accesorii de tip inantator auto pentru micut de la peste 25 de producatori. Este dificil de ales modelul preferat de inaltatoare in aceste conditii, asadar site-ul permite si o filtrare dupa greutatea micutului sau dupa varsta acestuia.

Descrierile oferite pe site sunt mai mult decat evidente in ceea ce priveste calitatea produselor. Toate materialele, compozitiile, design-urile ergonomice si masurile de siguranta care nu indispun si nu deranjeaza sunt detalii care merita toata aprecierea. Producatorii sunt, asadar, producatori recunoscuti international pentru accesoriile pentru copii care implica si scaunele auto booster care se regasesc in paginile magazinului online Ilbambino.ro.

Iar daca Ilbambino.ro devine magazinul online preferat de parintii care cauta un inaltator auto booster, atunci acel inaltator auto booster va deveni locul preferat al copilasului respectiv.