Imi doresc foarte mult un <a “rel=dofollow” href=”http://www.inadafamily.ro/”>fotoliu masaj. Ma simt foarte obosita cand vin de la munca si simt nevoia sa ma relaxez.
Initial m-am gandit sa merg la un salon de masaj. Insa, stiu ca nu ma voi simti in stare sa merg in fiecare seara la un salon sau de 2-3 ori pe saptamana. O data poate as ajunge, dar..parca e putin o data pe saptamana. Apoi, m-am gandit sa chem pe cineva care face masaj la domiciliu, dar..am un program destul de haotic si nu ajung niciodata acasa la ore fixe. In plus, ajung destul de tarziu.

M-am gandit bine, am cantarit toate variantele si am ajuns la concluzia ca cea mai buna alegere e sa imi cumpar un fotoliu de masaj. Un astfel de fotoliu ma va ajuta sa ma relaxez in fiecare zi, indiferent de ora la care ajung acasa. Ocupa spatiu destul de mult, dar am masurat bine sufrageria si am suficient spatiu pentru el.
Am cautat pe o multime de site-uri fotolii de masaj si m-am hotarat de unde sa il cumpar pe cel dorit de mine. Il voi lua de la InadaFamily.ro. Pe acest site am vazut fotolii de masaj de ultima generatie, fotolii cu o multime de functii inedite.

Cel mai mult mi-a atras atentia fotoliu de masaj Inada SOGNO DreamWave Plus+. Acest fotoliu a fost realizat dupa multi ani de cercetari, ani in care inginerii japonezi si expertii in arta masajului au dat tot ce au putut pentru a realiza un dispozitiv extrem de performant, cu un design modern si cu functii terapeutice extrem de benefice pentru organism. Acest fotoliu de masaj este dotat cu urmatoarele functii: functia de masare tragere-strangere Shugi, functia de masare completa a bratelor, functia de extensie completa a corpului, functia de balansare, functia de masare a intregului corp, etc. Cauta acest fotoliu de masaj pe site-ul InadaFamily.ro si afla toate informatiile care te intereseaza.

Pe mine m-a convins. Ce-mi mai ramane de facut este sa il comand. Trebuie insa sa mai aman doua saptamani, deoarece mai am nevoie de o mica parte din bani.
Relaxeaza-ti corpul asa cum merita si alege un fotoliu de masaj Inada.