Salut, atâta de mult m-am bucurat că sau mobilizat oamenii să mă ajute pentru VISUL MEU, sau strâns deja peste 25% din bani pe Strângerea de Fonduri, majoritatea donatorilor nici nu mă cunoșteau, nici prieteni nu sunt cu mine pe facebook, asta înseamnă că au aflat de mine din distribuirile voastre, dați SHARE în continuare, trimiteți invitații, ect. În prima săptămână sau strâns deja 6.446 lei, peste 25%, ms mult. Mai este multă muncă și am nevoie de ajutorul vostru în continuare.
Așa că m-am gândit că ar fi frumos din partea mea să ajut și eu pe alții, să dăruiesc și eu, că îmi place când primesc 😃 , Este mai ferice să dai, decât să primești (Faptele Apostolilor, 20:35). Vreau să donez 50% din indemnizația mea pentru alte strângeri,.
În următoarele 10 zile voi dona în fiecare zi 25 lei (nu e mult pentru unii, pentru alții poate fi mult, e ceva de genu ca din Văduva Săracă, Luca, 21) pentru o Strângere de Fonduri pe care mi-o recomandați voi, voi alege una care mi se pare mie sau vouă mai importantă. Deci, am început de ieri 17.01.2021 și de seara am făcut prima donație. Ms mult Domnului pentru această minune și vouă care v-ați implicat în ajutorul meu. Multă sănătate