Slavă Domnului că am reușit și în luna martie să dăruim 20 de plase cu alimente și dulciuri la copiii cu dizabilități. Au au rămas din luna februarie 400 RON și  restul până la 1000 RON  mai precis 600 RON au fost donați din partea domnului director Sandu, mulțumim și Dumnezeu să l binecuvânteze și să răsplătească.

Este deja a treia lună de când dăruim copiilor cu dizabilități plase cu alimente și dulciuri. Vreau să mulțumesc și sorei Elisabeta și grupul ei de mămici care au ajutat la cumpărarea alimentelor și făcutul plaselor.

Este deja pentru a doua lună când ele se ocupă de această lucrare, eu doar am trimis banii pentru alimente și dulciuri. Dar împreună am reușit această lucrare binecu și îmi doresc să putem continua în fiecare lună.

Aș avea nevoie poate de mai mult o ajutor, practic noi acuma dăm doar la 20 de copii alimente și dulciuri, dar am aflat că sunt peste 60 de copii și chiar nu aș vrea să facem diferență între ei pentru că toți merită.

Aș vrea să modificăm pe viitor puțin acest proiect și să facem cumva să îi ajutăm pe toți copiii cu dizabilități, până acum au fost Selectați doar cei mai săraci dintre ei, sau  sau nici nu știu ce cuvânt să folosesc. Pe viitor Dacă puteți ajuta să strângem mai mulți bani aș vrea să le dăm la toți, dacă nu din acești bani va  trebui cumva să i împărțim și să luăm doar dulciuri probabil, ca să le putem da la toți copiii.

Dacă aveți ceva idei ne ar ajuta foarte mult. Dumnezeu să vă binecuvânteze