Am scris săptămâna trecută pe blog că vreau să  ajutăm în fiecare lună copiii cu dizabilități cu câte un plasă de alimente, nu doar să i ajutăm de Crăciun și de Paște. Vă spuneam că au mai rămas de la Crăciun 1334 RON și aș vrea ca începând din această lună ianuarie în fiecare lună să ajutăm cu o plasă cu alimente și dulciuri în valoare de vreo 50 RON/plasă.

Săptămâna trecută Joi am fost la Metro să facem cumpărăturile pentru 20 plase cu alimente și dulciuri pe care să le donăm la copiii cu dizabilități și familiile lor.

Am făcut cumpărături în valoare de 1.052 RON împărțit la 20 plase = 52.6 RON/plasă și au mai rămas 282 RON pentru luna februarie, practic pe luna februarie avem pentru vreo 6 plase cu alimente și dulciuri.

Am cumpărat în total 13 produse fiind alimente și dulciuri, plus al 14 lea produs sunt plasele.

Vă invit în continuare să ne susțineți în această lucrare putem oferi ceva alimente și în luna februarie la copiii cu dizabilități și familiile lor.

Din păcate nu vă pot arăta poze cu copiii și nici nu este voie, dar vă asigur că alimentele au ajuns acolo unde este nevoie.

Vă las mai jos conturile prin care puteți dona și pentru luna februarie ca să putem ajuta acesti copii cu dizabilități. Dumnezeu să vă binecuvânteze

Vă rog să specificați când donați ”Pt alimente copii”

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78BTRLRONCRT0388394401

În EURO: RO28BTRLEURCRT0388394401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com