Salut. Am avut două zile cu multe plimbări așa cum îmi place mie să mă plimb cât mai mult posibil.  În prima zi am făcut peste 500 de km și a doua zi am făcut peste 30 de km, în ambele zile am fost obosit, obosit.

 În prima zi duminică am făcut peste 500 de km până la Beiuș și înapoi. Am plecat dimineața pe la 9:00 și am ajuns în jurul orei 13:30 în Beiuș după 260 de km aproximativ. Seara am pornit înapoi după ora 19:00 și am ajuns acasă la 2:00 noaptea după o mică pauză de vreo oră și ceva pe Piatra Craiului unde am mâncat de cină pentru că ne era foame.  În această călătorie am fost ajutat de domnul Sandu care a venit din Suceava ca să mă ducă până la Beiuș și înapoi vă spun în curând de ce am fost la Beiuș poate că unii ați auzit deja revin cu o postare mai detaliată.  Îmi place foarte mult să merg cu domnul Sandu și am mai fost de câteva ori și îmi place să mai merg în continuare când se va ivi ocazia nu o voi rata.  Domnul să binecuvânteze pe Sandu pentru această călătorie în care sa jertfit foarte mult. Nu este ușor să faci peste 1.000 de km.

 Luni dimineață am pornit spre Câmpia-Turzii să mergem în vizită la niște frați am pornit cu Andrei, eu cu căruciorul și Andrei cu bicicleta am făcut în această zi peste 30 de km.  A fost mai întâi la Câmpia Turzii ne-am dus pe un drum de țară care 2-3 km i-am făcut în 30 de minute. Deci foarte mult pe un drum de țară mai rău, o scurtătură către Câmpia-Turzii după aceea venind spre casă am hotărât să mergem să facem o vizită la Mihai Pal din Călărași gară și am luat-o prin Călărași-Gară până la Bogata.  Deci am mers până la Câmpia aproximativ 10 km și am venit roata pe la Călărași-Gară și Călărași am mai făcut încă aproximativ 20 de km în total 30 de km făcute cu Optimus și cred că mai puteam face vreo 10-15 km dacă mai aveam de mers, poate data viitoare.  Uite cum am făcut în două zile 500 și ceva de km, 500 cu mașina 30 cu Optimus-ul și urmează alte călătorii, sper. Doamne ajută la toată lumea