Salut, nici în această perioadă nu pot sta deoparte și vreau să facem ceva să ajutăm. Când ne vor da voie să mai mergem liniștiți și fără restricții, avem de terminat câteva Proiecte începute din Iarnă și nu le-am putut continua și anume:
1. Prin Februarie am inițiat un Proiect pentru a mai face câte o plimbare, am reușit doar o plimbare la DEDEMAN Turda și mai avem un buget de 915 lei pentru încă câteva plimbări care le vom organiza după această perioadă de Pandemie.
2. Am făcut o Campanie de al ajuta pe Toșe Gavril cu două baterii cu gel, pe care le-am cumpărat și le am tot la mine acasă, bateriile au costa 1.480 lei și au mai rămas încă 270 lei pentru a i le putea duce și monta pe cărucior. Când vom putea și ne vor lăsa aceste împrejurări, eu speram că în Aprilie, dar ……. 🙁
3. Am mai avut o Campanie pentru Delia, sau adunat 2.100 lei, am reușit să-i facem rost de un pat electric performant din Spania, ne-a cost 150€ curierul (727 lei) + o măsuță pliabilă cu 150 lei=877 lei. Au mai rămas 1.223 lei pe care i-am trimis înapoi donatorului anonim din Turda, pentru că am fost nevoit să închid Campania pentru Delia și nu mai vreau să intru în detalii, e mai bine așa, să evităm alt shou fără rost, nu?
4. Acuma avem o Strângere de fonduri pe facebook și sperăm să putem ajuta câteva persoane cu dizabilități. Avem deja peste 1,700 lei adunați în două săptămâni și continuăm. Avem nevoie și de ajutorul vostru în a distribui pe cât mai multe Grupuri, din păcate lumea nu prea vrea să ne ajute și ce-i mai dureros e că cei pe care încercăm să-i ajutăm, ne ignoră 🙁 . Multă sănătate