Salut, suntem aproape de mijlocul luni Februarie și parcă am putea începe să facem ceva în continuare, am avut o pauză cam lungă de la Crăciun în coace, luna Decembrie a fost foarte, foarte încărcată cu cadouri pentru copii, a fost luna copiilor, bucurii pentru copii toată luna Decembrie 😀 . Acuma ar cam fi timpul să ne apucăm de ceva treabă, că deja mă cam plictisesc fără ocupație și vreau să ne apucăm de treabă. Inainte de a începe să facem ceva în continuare, vreau să facem împreună o recapitulare a bugetului pe care îl am 😀 ,am lăsat pentru o perioadă, m-am făcut că plouă, să vedem zice cineva ceva? 😀 .Ăștia care ați notat (bine ați făcut) și eu am notat, să vedem cam ce sumă a rămas din Decembrie, să nu credeți că am vrut să-i fac dispăruți, departe de mine acest gând 🙁 ,nu vreau ce nu-mi aparține, Domnul are grijă și de mine, El a avut întotdeauna, Copiii Lui nusi vor cersi vreodata painea. Acum să facem o recapitulare al banilor rămași, vă arăt cu detalii:

Din bani rămași din Turneu prin Moldova 1700 lei, am cumpărat doua baterii gel de 50 Ah + curierul și am mai rămas cu 650 lei.

Am primit 250 lei donație de la Asociația Dizabilitate și Prietenie.

De la dulciurile de Crăciun, mi-au rămas 137 lei.

Am mai primit tot în preajma Crăciunului, de la Anonim 245 lei, de la Boencu Paul 100 lei și o Anonimă din Cluj 50 lei. Deci: 650+250+137+245+100+50=1.432 lei. Cu acești bani putem începe să facem ceva frumos pentru cineva, poate veniți cu ceva idei. Multă sănătate