Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

În că două cărucioare electrice (5 și 6) cumpărate, de pe bannere

img_1233Salut, din proiectul cu bannerele publicitare, am mai reușit să mai cumpărăm încă două cărucioare electrice, în total sunt deja 5 cărucioere și un scuter electric. Deci urmează încă două bucurii pentru persoane cu dizabilități grave. Le-am cumpărat de vreo două săptămâni, dar blak Friday mi-a cam încurcat planurile și a trebuit să amân puțin anunțarea lor 🙁 .Urmează ca în următoarele zile să aleg la cine să le trimit, mai precis după extragerea la Tombolă, nu vreau să încurc treburile 😀 .Deci aceste cărucioera aș vrea să le donez până la Crăciun și probabil voi avea nevoie de câteva sfaturi, cred că le voi oferii la persoane active de pe Grup, tot încerc să încurajez ca persoanele cu dizabilități să se implice, să fie active pe Grup și în viața de zi cu zi. Încă mai sunt persoane cu dizabilități care tot așteaptă parcă să cadă din cer un cărucior electric, cât mai performant, cu multe pretenții 🙁 ,dar să nu miște nici măcar un deget, ba mai vorbesc și de rău și bagă bețe-n roate 🙁 ,mi-e astfel de oameni nu îmi plac și șansele lor de a fii ajutate sunt foarte scăzute. Că și eu am tras din greu, zile întregi în fața la PC, de multe ori trebuie să mă spăl din oră-n oră pe ochi că mă ustură ochii, mă jerfesc mult și am pretenții ca și cel ce primește un cărucior să-l știe aprecia, să lupte puțin pentru el, că banii se câștigă greu, nu cad din cer 😀 .Sunt mulți care au făcut sacrificii pentru a putea cumpăra un cărucior electric, alții visează de mulți ani la așa ceva, deci mă lupt să împlinsec câteva vise. Multă sănătate

Anterior

Amin!

Următorul

Minunea soarelui, intr-un ulei parfumat

 1. cristinel grigore

  Zolty ,
  felicitari,sanatate si Doamne ajuta in continuare !

 2. Marinica Savu

  Multi aud ca undeva e ,,o sursa” unde se da carucioare.Hai sa incerc si eu.In cazul in care are noroc, din acel moment nu-l mai vezi.Putini se intereseaza despre acea sursa ce si cum.Pacat.Asta e omu’.

  • zolty

   Da, un adevăr dureros 🙁 .Să încercăm să schimbăm această mentalitate. Multă sănătate

 3. Bravo, Zolty, sunt mândru că te-am cunoscut!

 4. Ma bucur Zolty ca reusesti sa ajuti atatea persoane cu dizabilitati grave,…succes in continuare ….Dumnezeu sa-ti deie putere si multa sanatate tie si celor care te ajuta, pt a putea ajuta mai departe pe cei care au nevoie de carucioare automate sau scutere ….Bucurie mare pt cei ce vor castiga de Craciun ,,,ce sfat sa-ti dau?eu nu sunt de mult timp in grup si nici nu cunosc asa de bine grupul,si nici nu le inteleg bine pe toate,dar imi dau cat de cat silinta….Si cred ca sfatul tau e bun…si precis o sa scrie si altii care sunt mai in masure sa deie sfaturi….dar pot spune ca sunt fel si fel de oameni pe lumea asta ,si daca ei nu stiu aprecia ce lucru bun faceti,e destul de trist…..Doamne ajuta…….

 5. ANA

  Dumnezeu sa iti dea multa sanatate si tineo tot asa. si din carut poti rezolva multe. multa bafta incontinuare.

 6. ana

  stiu ca trebuie cineva sa se implice mult si sa se implice mai multe persoane cu suflet mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén