Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

În 2016 am donat 10 cărucioare electrice + 3 la Tombolă

pageSalut, ce o să vă scriu azi în rândurile de mai jos, nu o spun ca să mă laud, vreau să vă arăt că se poate, dacă este dorință de a face. Dumnezeu a făcut adevărate minuni anul trecut și am adus câteve bucurii împreună la persoane care au nevoie de cărucioare electrice. Au fost multe bucurii, dar și vreo două dezamăgiri 🙁 ,dar am mai învățat câte ceva din astea, am avut câteva proiecte faine și am reușit în mare parte, sper ca în 2017 să-mi dea Dumnezeu și alte idei și să facem și mai mult bine.

Concurs pentru un cărucior electric

Am început anul cu un concurs și premiul a fost un cărucior electric, primit ca să-l ofer ca premiu înainte de Paști, câștigătorul a fost Sinan Anefi, din păcate după puțin timp ma șters din lista lui și se pare că a vândut căruciorul electric, acest lucru  ma cam dezamăgit, dar am avut și de învățat din această întâmplare.

Donează pentru un cărucior electric

Și totuși am continuat, am reușit să cumpăr primul căruciorul electric din Ungaria, pe care l-am donat la Cornelia Selaru, din păcate Cornelia Selaru a început cu tot felul de ”fițe” și a renunțat la el și lam donat lui Mittius Boss, el nea cedat căruciorul lui vechi, care a fost reparat de Dl. Sandu și donat la altcineva care avea nevoie, practic cu un foc am împușcat doi Iepuri 😀 .

proiectul cu bannarele

Prin toamnă am început proiectul cu bannarele și am cumpărat un scuter electric și 5 cărucioare electrice, primul cărucior electric a fost donat lui Răducan Nicolae, al 2-lea  la Mihaela Ilie, Mihaela nea  donat căruciorul ei și i-am cumpărat două baterii noi și l-am donat fraților Precup și aici am împușcat doi Iepuri dintr-un foc 😀 . al 3-lea a fost scuterul electric pentru Iacobescu Ovidiu, al 4-lea a fost donat la Ion-Nica Olivia, al 5-lea a fost donat lui Marius Hambasan, nr 6 urmează din Primăvară, fiți pe fază 😀 , în total din acest proiect 6 cărucioare electrice.

Spunemi povestea ta și poate primești

La acest proiect sau înscris câteva persoane, în colaborare cu Ștefan Fratele am oferit un cărucior electric lui Raul, practic eu l-am ales pe Raul și modelul căruciorului și un sponsor Anonim a plătit prețul căruciorului.

Tombolă pentru Cărucior Electric

Realizările din Tombolă, nu mi se datorează doar mi-e, aici Dumnezeu a făcut adevărate minuni, eu să zicem așa că am contribuit cu ceva la aceste reușite prin administrare și promovare 😀 ,ne lăudăm toți cu 3 câștigătoare, Ana Ciulean în Octombrie, Ștefania Fanica în Noiembrie și Bănuț Mădălina în Decembrie. Sper ca să fie și în 2017 extragere în fiecare lună cel puțin.

Acestea demonstrează că se poate, dacă este voință și bucuria de a face și nu doar poveștile prin care se spune doar cum trebuie făcut, mă bucur tare că Dumnezeu ma ajutat să reușesc toate astea și totuși, sunt convins că dacă era mai multă implicare, puteam face și mai multe, poate reușim în 2017 și mai multe, Doamne ajută-ne. Mulțumiri tuturor colaboratorilor, la toți donatorii, Anonimilor și la T.N.T. Curier pentru că ei au oferit transport pentru cărucioare la beneficiari. Multă sănătate

 

Anterior

Merg în Spania pe 28 Ianuarie

Următorul

Probleme cu lemnele

  1. Eu

    Felicitari si poate anul acesta reusesti dublu.
    Voie buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén