In societatea consumatorismului nu mai este o rusine sa te imprumuti, dar iti atrag atentia asupra faptului ca imprumuturile repetate urmate de nedarea la timp a banilor la rude sau prieteni, iti compromit relatiile si te izoleaza social. De obicei cel care cere bani tot timpul este ocolit si marginalizat, mai ales daca nu-i inapoiaza la timp. Esti socotit o pacoste cand o iei din casa in casa, fiindca ai ramas fara bani si cand faci din asta un obicei. Dureros este ca te simti mai umilit, cu cat esti refuzat mai des!

Tocmai de aceea, cele mai eficiente sunt imprumuturi rapide oficiale. Ce inseamna asta? Apelezi la o institutie omnipotenta financiar, nu la un om cu greutati si cheltuieli asemenea tie si refuzul este  exclus din start. 100% vei primi raspuns pozitiv la cererea ta!

Pe cand si daca refuzul prietenului este justificat, in minte ramane intiparit refuzul. Acel: “i-am cerut si nu mi-a dat!” distruge o relatie frumoasa.

Exista pe piata credite nebancare urgente, care te ajuta sa te si redresezi financiar, dar si sa-ti pastrezi prietenii. Este solutia cea mai eleganta sa faci rost de bani, cand facturile ti-au ramas neplatite, cand ti s-a stricat televizorul sau ai nevoie de o reteta scumpa de la farmacie, fiindca te-ai imbolnavit din senin.

Imprumuturi nebancare fara adeverinta se solutioneaza rapid, astfel ca dupa cateva ore sau a doua zi de la completarea cererii, ai banii in cont. In plus, imprumuti de la un necunoscut, in conditii de maxima confidentialitate, fiindca nu poate duce vorba despre situatia ta precara institutia care te imprumuta. Nici nu realizezi cat de bine este sa nu ti se refuze solicitarile credite rapid si sa nu se vorbeasca despre ele in piata publica!

Sistemul acesta de creditare este elegant si nu distruge imaginea beneficiarului, punandu-l in situatii jenante.