Salut, a început un An Nou și sper să fie și mai bun, față de cel care a trecut, a fost un An bun cu multe realizări. Acum în acest An Nou 2018, sper să fie și mai bun, sau cel puțin cum a fost 2017, am câteva dorințe și mă rog Domnului să mi le asculte, toți avem, nu? Vă spun mai jos câteva;

1 Îmi doresc sănătate, la acest capitol am lipsuri, dar să nu fie mai rău, că în spital e foarte greu 🙁 ,fără sănătate e greu să facem multe lucruri, este cea mai de preț avere, prețuiți-o care o aveți.

2 Îmi doresc să mă Pocăiesc zilnic (cunoscători știu la ce mă refer, majoritatea interpretează greșit acest cuvânt) să fac mult bine la cei care au nevoie, să ajut pe cei din jur fără să mă uit la culoarea pielii sau Religia omului, să pot face multe Proiecte faine și cât mai multe, că am nevoie de ocupație 😀 , să aduc bucurie și toată lauda să fie a Domnului, eu nu merit lauda și nici nu fac nimic prin puterile mele.

3 Din anii trecuți am încercat să ajutăm persoanele cu dizabilități, să le oferim o viață mai ușoară, libertate de mișcare, câț-va au fost ajutați și urmau și alții, dar aveam nevoie și implicare din partea lor, treaba cu implicarea rămâne încă doar un vis pentru mine 🙁 . Speram ca măcar cei care au fost ajutați, să se implice măcar, sper ca în 2018 să se implice fiecare cum poate.

4 Imi doresc ca să reușesc Proiectul cu mașina adaptată, sunt cam pe la jumătatea drumului, am strânși aproximativ 45-50% din bani, e greu dar putem reușii împreună. Mă tot chinuiesc să pot vinde bannarele și advertorialele, nu mă dau bătut, mai ales acum la jumătatea drumului. Aș vrea foarte mult să facem un Proiect fain la Bogata, cu persoanele cu dizabilități.

5 Mi-ar place să vizitez locuri faine, o țară străină 😀 . Cel puțin prin România să vizitez și să fac cât mai multe plimbări, aș vrea să fac vizite la domiciliu la prieteni, îmi plac foarte mult plimbările, cu mașina sau cu căruciorul electric și să fac mulți km cu căruciorul electric, în 2017 am făcut peste 2000 km cu căruciorul electric.

6 Mi-ar place să lăsăm deoparte răutatea, invidia, gândurile rele și să ne unim toți forțele să facem lucruri faine, să nu mai fim dezbinați în o grămadă de Grupuri 🙁 ,dacă noi nu ne unim, nu vom reușii nimic 🙁 .Gândiți-vă, ”unde-s doi, puterea crește”, așa ar trebui să facem și noi, să nu ne mai amăgim singuri 🙁 .Multă sănătate