După cum v am mai spus luni am făcut o Vizită la Domiciliu la Alin Vitan din Luncani județul Cluj am aproximativ 25 de km până la el din Bogata la Luncani.

Pe Alin îl cunosc de vreo doi ani și ceva și îl vizitez mai des de câte ori am ocazia mai trec și pe la el nu merge nimeni să l viziteze și el se bucură când îi mai facem câte o vizită.  În tot acest timp am încercat și chiar am reușit să l mai ajutăm și să i ușurăm zilele, de exemplu, l-am mai dus de câteva ori cu duba adaptată la Biserică, Vivo, ect, l-am dus în 2022 înprima lui Tabără la Mărișel și în acest an va merge,  i am făcut rost de cărucior electric cu care poate ieși singur din casă să fie mai independent de cei de jur și multe altele, este într-o situație foarte complicată și trebuie ajutat.

Tot discutând cu el am aflat și lucrurile de care are nevoie. Sunt lucruri care sunt necesare pentru viața de zi cu zi, de exemplu el pentru a merge la baie trebuie să îl ducă în spatele curții afară, acolo are WC-ul,  când trebuie să facă baie trebuie să l ridice două persoane ca să îl pună într o troacă și este foarte greu pentru el și mai ales pentru persoanele care îl ajută la baie.  Și eu în urmă cu vreo 20 de ani tot așa eram în aceeași situație și știu cât este de greu și cât este de util o baie unde să poți intra.  Vă dați seama în situația lui iarna în frig și ger trebuie să meargă afară la baie pentru a-și face necesitățile.

Eu de mai bine de un an de zile încerc să ajut să îi putem face o baie la un moment dat chiar cineva dintr o biserică (nu mai spun numele persoanei)  i a promis că până la Paști o să aibă baie. Dar din păcate a rămas doar la promisiune și între timp au renunțat. Deci și au retras cuvântul mai precis, vă dați seama cât a rămas de dezamăgit Alin?  Acuma trebuie să treacă și peste acestea.

Eu încerc și m am străduit foarte mult ca să îl ajutăm pe Alin am reușit vorbind cu mai mulți oameni să facem rost de niște gresie, faianță, ect.  Chiar am reușit să adun 2700 lei pentru al putea ajuta, dar din păcate acești bani nu sunt suficienți.  De ceva timp tot caut un instalator care să ne ajute, dar pe gratis nu vrea nimeni și este nevoie pentru a plăti un instalator pentru instalația apă caldă, apă rece.

Pentru a putea face această baie pentru Alin este nevoie de racordare la apă și la canal,  trebuie făcut instalațiile necesare, trebuie cumpărate materialele necesare,  care sunt țevi, coturi și ce mai este nevoie și trebuie cumpărat vasul WC, chiuvetă și dușul.  Dar toate astea cred că costă peste 2.700 lei și din păcate eu am reușit să adun doar atât. Cel mai util ar fi dacă i-am putea instala o centrală pe gaz, atunci ar avea căldură în casă și mai ales în baie, iarna cum să facă duș în frig?

  Mă gândeam că poate cunoașteți un instalator ca să ne ajute, chiar voluntar dacă ar putea, dacă nu încercăm să mai adunăm de undeva niște bani și să îl putem plătim.  Poate sunt printre voi oameni care ar putea dona ceva bani ca să putem face această baie pentru Alin,  este un lucru atâta de util pentru el, mai ales pentru el.

La un moment dat chiar am vrut să renunț și eu, dar ceva îmi spune că trebuie ajutat și de asta am început să continui și fac și această postare cu speranța că vom găsi oameni care să l ajute și să i facă această bucurie  atâta de necesară și utilă.

Tot luni am fost și am făcut câteva măsurători cu cineva, dar este nevoie de un meseriaș în domeniul instalațiilor de apă și canal.

Vă las mai jos conturile mele unde puteți ajuta, dar vă rog să specificați ”Pt Alin” ,  cine nu specifică Banii îi consider donație pentru mine pentru că e foarte greu de găsit o persoană după un nume pe internet pentru a l întreba pentru ce sau cine donat bani.  Dumnezeu să vă binecuvânteze

Acestă postare a fost scrisă cu ajutorul speechtexter

Cont Raiffeisen

CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118

Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda

RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401

În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com