Utilizarea unei huse pentru telefonul mobil este esentiala si poate aduce multe beneficii pe termen lung. Stim cu totii ca teleonul mobil, smartphone-ul este indispensabil in ziua de azi si de aceea fiecare dintre noi isi doreste sa isi pastreze propriul telefon intr-o stare cat mai buna.

Husele sunt extrem de utile , acestea oferind protectie maxima importriva socurilor si impotriva zgarieturilor, mentinand astfel calitatea device-ului.

Nu trebuie sa uitam ca smartphone-urile sunt mult ai sensibile fata de vechile telefoane si necesita o atentie mult mai sporita. In prezent majoritatea oamenilor aleg sa isi achizitioneze telefoane la preturi mari, pentru ca dispun de numeroase functii, precum o calitatea mai buna a fotografiilor, scanner de amprenta, detectie faciala si lista poate continua. De aceea este necesara si achizitionarea unei huse bune calitativ si anti soc.

Pentru telefonul meu, un Samsung Galaxy J5 (2017), am ales site-ul celor de la HuseOk, de unde mi-am comandat o husa 360 fiind ideala atat pentru protectia ecranului cat si a partii din spate.  Aceste huse sunt alcatuite din TPU moale, insa rezistent la temperaturi scazute si este foarte usor de intretinut si de curatat. Sunt extrem e multumit de aceasta husa, care desi acopera si ecranul, nu afecteaza senzorul de touch-screen absolut deloc si telefonul se comporta absolut norma.

Trebuie sa tinem cont obligatoriu cand alegem o husa ca aceasta sa fie dedicata si astfel sa se poata mula perfect pe forele device-ului nostru. Din propria experienta va spun ca am utilizat o husa care nu era tocmai fixa si astfel a intrat praful si mizera intre husa si telefon si fiind din aluminiu, acesta s-a zgariat, facand foarte multe punctulete in care a sarit vopseaua.

In concluzie, nici un telefon nu trebuie sa stea fara husa, aceasta aducand tot felul de beneficii cu atat mai daca aceasta este una de calitate.