Spațiile de lucru și depozitare trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a putea fi considerate perfect utilizabile din toate punctele de vedere. O hală semirotundă Frisomat poate fi un spațiu perfect pentru depozitare pentru că îndeplinește toate criteriile: este ușor de construit, ușor de compartimentat și organizat, are o intrare mai multe decât generoasă, poate fi personalizată și o durabilitate foarte mare în timp.

Hală practică și utilă

Acest tip de hală semirotundă cu design elegant rotunjit și aspect plăcut este deja folosit deja de mulți antreprenori din întreaga lume. Pentru că au înțeles valoarea unui spațiu aerisit, curat, uscat, din care se iese și se intră ușor, mulți folosesc hala atât ca depozit în agricultură cât și drept hangar pentru avioane. Se poate însă folosi și ca atelier de lucru sau hambar. O ședință de consultanță te poate lămuri în totalitate asupra structurii, utilității practice și destinațiilor diverse pe care le poate lua acest tip de hală metalică. Depozitul semirotund poate fi personalizat conform cerințelor dacă este nevoie de o ușă mai mare sau de mai multă lumină naturală.

Hală flexibilă și rezistentă

Multe spații de lucru și depozitare sunt lăsate în urmă odată cu mutarea punctelor de lucru ale firmei în alte localități. Nu este cazul unei hale semirotunde. Deși este ancorată pe o fundație din beton, hala poate fi demontată și mutată în caz de necesitate, fără a-și pierde rezistența. Structura flexibilă permite mutările iar acest lucru înseamnă o economie considerabilă de timp, energie și bani. Fiind un tip de depozit dotat cu o izolație de ultimă generație montată în interiorul structurii de oțel, hala este protejată de variațiile mari de temperatură și umiditate, oferind un spațiu plăcut, cu temperaturi controlabile și umiditate scăzută, spațiu ce poate fi folosit în foarte multe domenii de activitate.

Hală încăpătoare

O hală semirotundă oferă spații generoase de depozitare pentru diverse materiale voluminoase dar și pentru mașini, utilaje sau avioane. Deschiderea acestui tip de hală este suficient de mare însă poate fi lărgită la cerere, fiind dotată cu uși culisante de exterior. Ușa este creată la cererea clientului și după dimensiunile solicitate de acesta pentru a putea acomoda cu ușurință orice necesar de depozitare. Hala semirotundă se pretează celor mai diverse activități, putând fi compartimentată la cerere pentru o mai bună amenajare. Are o lățime de până la 20 m și o înălțime de 7,5 m în zona centrală. Are o structură bazată pe stâlpi din oțel care oferă stabilitate și rezistență maximă precum și o viteză record de montaj. Hala poate fi dotată cu cât mai multe panouri transparente care vor permite pătrunderea luminii naturale fără a mai fi nevoie de energie electrică pentru iluminat. Acestea vor fi montate odată cu hala, întreaga structură păstrându-și rezistența și flexibilitatea.

Hala semirotundă este un spațiu incredibil de mare, economic, ușor de utilizat de care poate beneficia oricine dorește să lucreze în condiții moderne sau să aibă la dispoziție un spațiu curat, uscat și primitor. Hala va fi montată în cel mai scurt timp, necesarul de mentenanță fiind aproape de zero.