Spatiul in care isi desfasoara activitatea salariatii unei firme trebuie sa corespunda normelor de curatenie si igiena impuse de lege, iar un patron trebuie sa isi doteze spatiul, unde acestia isi desfasoara activitatea, cu tot echipamentul necesar. Din aceste echipamente fac parte si uscatoare maini profesionale. Uscatoarul de maini este o solutie igienica pentru angajatii unei firme sau pentru clientii care folosesc baia sau toaleta firmei respective. Un uscator de maini va elimina risipa de hartie si grija inlocuirii rolelor sau prosoapelor de hartie cand acestea se vor termina. Gradul de igiena al toaletei are un impact puternic asupra felului in care este judecata firma respectiva, atat de salariati, cat si de clientii ei.

Beneficiile uscatoarelor de maini sunt multiple si anume: costurile se reduc cu pana la 90%, in comparatie cu costurile de achizitionare frecventa a prosoapelor sau rolelor de hartie. In plus, in institutiile mari sau de stat este nevoie de comenzi speciale sau chiar licitatii frecvente inclusiv pentru comandarea rolelor de hartie. Insa, un uscator pentru maini va rezolva simplu aceasta problema fara a mai fi nevoie constanta de acte sau proceduri de gen.

Cu uscatoarele de maini se evita contactul cu orice suprafata murdara, care prezinta risc pentru sanatatea salariatilor si a clientilor. Acestea functioneza pe baza de senzori ce limiteaza durata lor de functionare, au un consum energetic redus, deci sunt in mod evident foarte economice. In doar cateva secunde, fara niciun efort, mainile tale vor fi complet uscate si curate.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online din Romania, care comercializeaza uscatoare maini si uscatoare par hoteliere este Sanito.ro. Aici poti achizitiona uscatoare maini de la cele mai renumite brand-uri care satisfac cele mai exigente cerinte. Personalul de specialitate iti va oferi informatii complete despre aceste produse si te va ajuta sa alegi aparatul potrivit firmei tale, hotelului, restaurantului, in functie de necesitati. Mediclinics produce uscatoare de maini, care sunt printre cele mai igienice dispozitive existente pe piata. Uscatorul de maini Dual-Flow este antibacterian, complet automat si este activat prin senzor. Acesta are un filtru Hepa H13, ce elimina 99% din alergeni, prin trei strategii de filtrare si este dotat cu protectie BICOTE in zona de uscare si in rezervorul colector de apa. Uscatorul de maini Dual-Flow este utilizat in zone cu trafic intens, are clasa de izolare II, ceea ce inseamna ca nu necesita impamantare. Timpul de uscare este 8 secunde. Are un consum de energie redus cu 73% fata de uscatoarele clasice, motorul este fiabil, puterea motorului este reglabila, permitand astfel energiei electrice sa fie gestionata mai eficient (420-1000W). Are neutralizator impotriva mirosurilor neplacute si nivel de zgomot redus (62 db in Eco Mode). Golirea rezervorului din colectarea apei scurse de pe maini este facila, igiena este de 100%, fara scurgeri de apa pe pardoseala. Are termen de garantie de 10 ani.

Sanito.ro, comercializeaza si renumitele uscatoare par hoteliere marca Valera. Aceste sunt cele mai bune uscatore de par existente pe piata. Cele mai selecte si exclusiviste lanturi hoteliere din lume si din Romania si-au dotat camerele cu aceste uscatoare de par Valera. Firmele care se respecta, folosesc astazi uscatoare de maini si uscatoare par de la Sanito.ro, deoarece sanatatea si confortul salariatilor, cat si al clientilor este o prioritate.