O masa in gradina, pe mobilierul instalat acolo este ideala fiindca asa casa se pastreaza curata si in plus mancam impreuna cu cei dragi la iarba verde si aerul curat. In plus, in curand vin caldurile mari si sa stai in bucatarie sa te sacrifici pentru cei dragi inseamna sinucidere curata.
Cel mai bine este sa ai un gratar foarte bun, cumparat de la reducere, iar daca se poate sa iti fie trimis si la domiciliu, la adresa indicata de tine, sa nu mai cauti si masina sa il aduci acasa din magazin.


15 modele diferite de gratare foarte bune, aflate la reduceri de preturi cuprinse intre 19 si 30% pot fi alese si comandate de pe site-ul magazinului, care se incarca imediat ce l-ati accesat. Puteti sa va comandati:
-gratare rotunde sau gratare dreptunghiulare
-gratare cu lemne, carbuni sau pe gaz
-gratare cu cenusar separat
-gratare cu masa de lucru din otel inoxidabil
-gratare prevazute cu capac pentru prepararea hranei in conditii maxime de igiena si retinerea mirosurilor, de aceea pot fi folosite si pe terasa
-gratare performante cu 4 aprinzatoare pe gaz si carbuni
-gratare profesionale din otel inoxidabil
-gratare prevazute cu roti si picioare care asigura atat stabilitate, cat si mobilitate maxima.
Prietena mea a ales Gratar otel cu masa de lucru laterala, Calgary  , iar cand am ajutat-o duminica trecuta mi-am dat seama cat de util este.
Atat pulpele, cat si legumele le-am pregatit pe masa de lucru laterala, fara sa fie nevoie sa mergem la bucatarie si sa revenim cu farfurii varfuite cu alimentele pregatite sa fie puse pe gratarul cromat.

Gratarul rotund este prevazut cu capac si cu doua rotite solide care asigura mobilitatea acestuia oriunde in curte sau gradina.
Amica mea mi-a explicat faptul ca pana pe 31 mai, produsul costa cu 150 de lei mai putin, iar ea a profitat de reducere si cu suma economisita a comandat manusa gratar si tava gratar aluminiu. Fiindca face parte din categoria gratarelor de calitate superioara, el se afla in stoc limitat in magazin, iar dintr-un moment in altul este posibil sa nu se mai gaseasca la vanzare fiindca in pretul de 549 de lei sunt incluse multe calitati, cum ar fi:
-rezistenta. Fiind fabricat din cele mai bune materiale rezista mult timp si isi pastreaza aspectul initial, de asemenea poate fi curatat in profunzime cu usurinta.
-asigura prepararea legumelor si pregatirea carnii la fata locului, fiindca pe masa de lucru totul este pregatit repede si bine
-capacul tine sub control mirosul si asigura igiena mancarii in timpul prepararii sale.
-este atat de sigur, incat poate fi comparat cu o soba mobila pe care o poti muta prin gradina unde doresti.
Sunt convinsa ca trebuie sa am acest gratar la domiciliu si sa introduc aceste preparate sanatoase in meniul saptamanal al familiei, de aceea in acest moment plasez comanda pe site.