Stim cu totii zicatoarea aceea referitoare la suferinta din spatele frumusetii, dar descoperirile noi in slujba frumusetii ne scutesc pe noi, femeile, de dureri si de pierderea timpului pentru infrumusetare.
Cine ar da genele lungi si seducatoare obtinute acasa, pe cele din cabinetele de cosmetica, mai ales ca pret Bonilash este mult mai avantajos decat aplicatul de gene fir cu fir 2D, care costa 180 lei sau aplicatul de gene fir cu fir, pretul fiind de 150 de lei?

Ne-am obisnuit sa investim in frumusete si poate costurile nu ar fi o problema, dar cine ne garanteaza ca facand exces de gene false si adeziv special sau de rimel, nu riscam sa ramanem fara gene si atat ne-ar trebui!
Bonilash este un tratament eficient, nu o interventie agresiva. Genele naturale au rol de protectie asupra ochiului, de aceea “chelirea pleoapei” ar fi un dezastru!

Dupa 12 luni de tratament se obtin garantat gene cu 25 % mai lungi, dar si firul mai gros al acestora si fixarea radacinii astfel ca genele nu vor mai cadea pe obraz, nici cat sa ne mai punem o dorinta.
Indiferent de varsta pe care o avem, noi, femeile, ar trebui sa preferam tratamentele naturale cu efect indelungat si benefic oricarui tip artificial de interventie, care are efecte estetice de scurta durata si secundare de lunga durata.

Tratamentul a fost testat clinic pe un esantion de femei cu varste diferite, iar rezultatele sale au fost incontestabile, dar trebuie sa se aplice cu mare grija pentru a se evita contactul cu globul ocular.
Genele naturale , lungi si intoarse, impreuna cu parul lung si matasos sunt simbolul feminitatii, dar ca sa va marturisim sincer din secretele noastre, ne plac barbatii cu ochi frumosi si gene feminine (nu false, nici rimelate, dar putin bonilash nu le-ar strica nici lor!)