Cele mai dorite fotolii sunt in mod categoric fotoliile cu masaj. Cine nu si-ar dori un fotoliu cu masaj pe care sa se poata relaxa din plin atunci cand vine seara de la munca?! Eu chiar imi doresc un astfel de dispozitiv, fapt pentru care am inceput sa-l caut pe cel mai potrivit pentru mine. Cred ca site-ul celor de la Komoder este cel mai potrivit pentru astfel de achizitii. Aici sunt o multime de fotolii cu masaj pe care le poti vedea. Te previn dinainte – te vei hotari greu, deoarece toate modelele sunt incredibil de performante. 

Pe mine cel mai mult m-a convins iRest A18-3 Deluxe therapeutic cu incalzire. Pare sa fie exact ce imi doresc eu. Are o multime de functii, insa eu ti le voi spune pe cele care mi s-au parut mie mai interesante. Daca vei dori sa vezi si alte detalii, intra pe site-ul komoder.ro.
O prima functie care mi-a atras atentia este cea de rasucire a spatelui si a taliei. Am ceva probleme cu spatele si cred ca mi-ar fi deosebit de utila aceasta functie. Pernele de aer din spatarul fotoliului se umfla si apoi se desumfla, ceea ce duce la miscarea stanga-dreapta, miscare benefica pentru corectarea pozitiei coloanei vertebrale.
Functia de incalzire pentru spate este o alta functie care mie imi place mult. Mereu am mainile reci, ceea ce nu e tocmai bine. Datorita bulbilor de heliu din dispozitivul pentru degete, degetele pot fi incalzite la o temperatura cuprinsa intre 40 si 70 de grade Celsius. Astfel, sangele circula mult mai bine si metabolismul este accelerat.
Imi place mult si faptul ca acest fotoliu de masaj este dotat cu functia de masaj al talpilor. Un astfel de masaj este benefic, el stimuland circulatia sangelui.

O ultima functie pe care tin sa o aduc in discutie este muzica din timpul masajului. Poti seta sa ai si muzica in timp ce stai la un masaj relaxant, ceea ce poate fi si mai placut.
Acestea sunt functiile care ma incanta pe mine cel mai mult, dar mai sunt si altele, pe care doar vreau sa le amintesc – flexibilitatea suportului pentru talpi, perne de aer pentru brate, masajul cu perne de aer pentru picioare, terapie magnetica, masajul cu perne de aer pentru brate, masajul pentru umeri si extensia muschilor taliei.

Un astfel de fotoliu ii poate fi extrem de util oricarei persoane. El poate da relaxarea de care avem cu totii nevoie.