Urmăresc de câteva zile știrile care sunt pe net despre familia fratelui Pustan, este într o mare încercare dar sunt sigur că Domnul îi va da putere să treacă peste ea. Nu cred că are nicio vină pentru ce a făcut copilul lui și nici Biblia nu ne condamnă în astfel de situații, fiecare va plăti pentru greșeala lui, Amin?
Vreau să vă spun o poveste, în general pe noi persoanele cu dizabilități nu dă aproape nimeni ”doi bani găuriți” 🙁 și când spun acest lucru știu ce vorbesc. În 80% în bisericile din România nici nu putem intra 🙁 și unde reușim să intrăm, nicio șansă să ajungem la baie. Nu vă spun mai multe, că după aia mă acuzați că vă judec.

Dar vreau să vă gândiți că datorită fratelui Pustan și Fundația Ciresarii , câteva persoane cu dizabilități în cărucioare de peste 2 ani pot merge în fiecare duminică la biserică, nici nu vă dați seama ce binecuvântare este acest lucru pentru noi, ba chiar o persoană cu dizabilitate în cărucior a încheiat legământ cu Domnul și voi știți acest lucru pentru că ați văzut în direct în luna Noiembrie 2023, la biserica Sfânta Treime din Oradea.
Când am gândit acestă Lucrare pentru a putea merge persoanele cu dizabilități la biserică și am trimis mail-uri la mai multe biserici, fundații, ect. Am primit doar un singur răspuns și anume fratele Pustan și fundația Cireșarii.
Dacă printre voi cei care acuma îl vorbiți de rău, sunteți și cei care ați primit acel mail de la mine și nici nu l ați băgat în seamă? Acuma mai sunteți vrednici de al vorbi de rău? Că practic el a făcut ceea ce voi nu 🙁 .
Dintre voi toți care-l vorbiți de rău pe fratele Vladimir Pustan, care ați mai făcut astfel de lucruri?
Să ajutați persoanele cu dizabilități în cărucioare de exemplu, când vedeți o persoană în cărucior parcă văd cum îl ocoliți chiar și biserică unde spuneți că trebuie să iubiți pe aproapele vostru, noi persoane cu dizabilități suntem aproapele vostru? Fratele Pustan a dovedit că noi suntem aproapele lui cu dovadă clară când ne-a dăruit o mașină adaptată pentru persoanele cu dizabilități. Fraților, astea sunt dovezi clare, nu povești 🙁 .
Noi persoanele cu dizabilități avem un mare respect pentru fratele Pustan pentru tot ce a făcut pentru noi, eu vă spun sincer sunt unele biserici care în loc să ne ajute, mai tare din prigonesc 🙁 , Domnul vede aceste lucruri și într o zi vor da socoteală,
Fratele Pustan a făcut mult bine și va face în continuare și voi știți acest lucru, cei care îl vorbiți de rău, faceți și voi fapte bune că până la urmă doar faptele le vom lua cu noi, restul toate vor rămâne aici pe pământ și atunci vă veți trezi după ce ați alergat o viață întreagă 🙁 .
De când e lumea, oamenii buni care au făcut binele, întotdeauna au fost vorbiți de rău 🙁 . De obicei cei care nu fac nimic vorbesc de rău. După ce că ei nu fac nimic, se luptă să nu i lase nici pe cei care ar vrea să facă ceva bun 🙁 , eu am întâlnit multe astfel de cazuri în ultimii 10 ani de când fac campanie pentru a ajuta oamenii în diferite nevoi.
Deci întotdeauna să vă gândiți că datorită fratelui Pustan câteva persoane cu dizabilități în cărucioare au șansa de a merge cel puțin o dată pe săptămână la biserică, eu știu că toți aveți în toate bisericile probabil persoane cu dizabilitate care nu poate să meargă la biserică sau nu poate intra în biserică din cauza treptelor și nu vă gândiți la ei, nici nu-i iubiți ca pe voi înșivă, doar predicați aceste lucruri la anvoane practic statul nu ne dă nicio șansă și nici voi ca biserici nici atâta, cu toate că voi predicați despre iubire.
Gândiți vă la ce vam spus aici și pocăiți vă cu adevărat când predicați un lucru, să l și faceți, nu doar să judecați pe alții care fac și îi vorbiți de rău. Dumnezeu să vă binecuvânteze