Solutiile anticondens de tip membrana Acovent pentru acoperisul casei se monteaza simplu si rapid. Printre beneficiile obtinute se numara in primul rand buna ventilare, ceea ce o face ideala mai ales pentru locuintele care au mansarda. De asemenea, aceasta folie faciliteaza o buna protectie contra precipitatiilor, vantului si radiatiilor ultraviolete.

Folia anticondens detine rolul suprem de a proteja acoperisul contra efectelor daunatoare ale umiditatii. Ea poate fi amplasata in partea exterioara a acoperisului, direct pe capriori sau pe astereala sub invelitoare. Contribuie la eliminarea vaporilor din structura unei cladiri, actionand precum o adevarata bariera impotriva umezelii exterioare si a vantului. La aceste proprietati se adauga si comportamentul unidirectional, deoarece reprezinta in esenta o membrana ce permite condensului sa iasa, insa nu lasa umezeala sa patrunda intr-un imobil.

Aceasta folie poate fi utila si pentru acoperirea de fatade. Daca fatada se bazeaza pe un sistem din tabla, folia se plaseaza intre fatada ventilata si sistemul izolator. In calitate de distribuitor foliei anticondens Acovent, Civeflor va poate ajuta sa realizati un acoperis trainic, punand la dispozitia proprietarilor interesati o echipa de montatori profesionisti cu experienta in domeniu. Prezenta foliei anticondens este necesara pentru acoperisurile din tabla tip tigla, prevenind aparitia condensului la interior.

Cu toate ca detine avantajul de a proteja acoperisul si de a contribui la durabilitatea sa, foliile anticondens nu sunt foarte populare. Totusi, in special pentru locuintele mansardate, condensul reprezinta o reala problema, asa ca merita sa investiti intr-un produs pentru acoperis de acest tip.

Folia anticondens Acovent vine insotita de certificat de calitate european si are un coeficient de difuzie a vaporilor Sd sub 0,5m, ceea ce o recomanda pentru orice proiect nou de casa, dar si pentru acoperisurile in curs de renovare.