Salut, din acest An vreau să mai fac vreo două schimbari când mai facem cadouri de Paști și sărbătorile de Iarnă.
1. Am observat de foarte multe ori, când ofeream cadouri la copii și adulți, unii nu erau de acord să le facem poze, au fost cazuri când au refuzat ajutorul din cauza pozelor, pe motiv că noi vindem pozele și facem o grămadă de bani pe spatele lor 🙁 ,nu cumpără nimeni poze, dar la cine să explicăm noi? Am avut caz în care aveau nevoie de acele alimente sau dulciuri, se vedea sărăcia lor, dar au refuzat din cauza pozelor, sau m-au contactat ulterior (uneori chiar cu amenințări) să șterg pozele 🙁 .Adevărul e că nici nu e prea voie să publicăm poze cu copii, nu vreau să avem probleme cu legea din această cauză.
Deci am luat o hotărâre, în următoarele Campanii când vom oferii dulciurile sau alimentele, să nu mai facem poze la copii și adulții care nu vor să apară, sau poate de fel, vom face doar la zona cutare și voi anunța unde am oferit. Voi mă cunoașteți și ați văzut ce am reușit să facem până acuma în acești ani, dar dacă cineva nu are încredere, nici nu are rost să mai doneze bani, pentru că de acum încolo vom face cât mai puține poze, la această schimbare mă gândesc de mult timp și vreau să o punem în aplicare.
Vom face poze la cumpărături, la produse, la pachete, ect. dar la oameni nu prea. Omul/copilul se simte oarecum când îi oferim ceva și îi facem o poză, (e ca și cum am primi răsplata 🙁 ) se vede pe chipul lui 🙁 și de asta vreau această schimbare, când primește ceva, vreau să văd bucurie pe chipul lui și mi-e destul.
2. Vom face tot posibilul să nu mai mergem în zone periculoase unde sunt mulți Rromi, vom merge doar unde știm că sunt pașnici, îmi pare foarte rău pentru ei, dar nu mai pot risca să luăm bătaie, când noi încercăm să-i ajutăm 🙁 .După întâmplarea din zona Biți, unde era să luăm bătaie, Dumnezeu ne-a scăpat și atunci, dar am ajuns la concluzia, să nici nu ispitim pe Dumnezeu 🙁 , deci fără zone periculoase. Mai bine dăruim la Aziluri, Centre pentru copii și familii cu mulți copii, persoane și copii cu dizabilități, acolo toate sunt organizate și nici nu riscăm să luăm bătaie 🙁 ,era de câteva ori până acum să luăm bătaie și nu vreau așa ceva 😀 .Vreau să continuăm să ajutăm, dar nu vreau să iasă lucrurile rău când vrem să facem bine. Dacă aveți ceva idei, le accept, vreau să fie totul cât moi OK posibil. Multă sănătate