Actualmente, cea mai functionala metoda de coafat o reprezinta extensii de par ieftine.

Va prezentam mai jos o lista de argumente:
1) Extensiile din par virgin sunt mai ieftine decat un tratament complet al parului. In saloanele de lux, vopsitul, tunsul si coafatul pot costa 440 de lei, in timp ce extensiile clip-on de 50 de centimetri costa 260 de lei.
2) Utilizarea celor mai bune produse profesionale pentru par (care sunt foate tari): soluții, vopsele, fixativ, spumă deterioreaza parul, extensiile nu-l agreseaza.
3) Pe la coafor trecem de doua ori pe saptamana, extensiile bine ingrijite stau in par si 12 luni.
4) L a coafor nu se poate tripla volumul parului, extensiile pot da un volum de patru ori mai mare.

Dincolo de aceste rationamente, ar trebui sa ne gandim in cat timp si cu cata cheltuiala creste un par de 50 de centimetri. Va dati seama cat sampon a consumat donatoarea si cate masti pentru par a facut sa-l mentina sanatos, asa ca o extensie de 65 de centimetri costa foarte putin. Pretul de 320 de lei contine multa empatie fata de doritoarele de par lung si des.

Extensiile de par sunt investitii de durata care ne scutesc de alte cheltuieli, asigurandu-ne un look impecabil. Sa fii mereu coafata permanet cu o asa suma mica este mai mult decat avantajos.
Extensiile ne ajuta sa facem diferite jocuri de culoare in par, fara sa ne agresam propriul par cu vopsea. Putem sa obtinem combinatii surpinzatoare, degradeuri si suvite prinzand si desfacand extensiile.

Un alt avantaj pe care-l prezinta extensiile este acela ca, presupunand prin absurd ca nu-ti place rezultatul, poti renunta intr-o secunda la ele, pe cand o tunsoare sau o culoare nepotrivita nu poate fi inlaturata la comanda.
Un par frumos, care sa atraga toate privirile, reprezinta o binecuvantare pentru femeie. Extensiile cu par natural 100% sunt forma cea mai sigura de protectie a parului de multimea de chimicale care-l distruge.