Am tot încercat să mergem și la alte Biserici, să vedem cum este la ei, știam de Biserica Penticostală Alfa și Omega din Turda, acolo am fost pentru prima dată cu căruciorul electric în 29 Mai 2016, era ceva cu tineret și mi-a plăcut mai ales că cântările se cântă cu instrumente și ce-a care cânta se pricepea, este aproape adaptat pentru cărucioare, este doar o treaptă la intrare, dar cu două bucăți de pavaj treceam.

Mai mergeam și la Biserica Penticostală Filadelfia din Micro, aici mă întâmpina o rampă abruptă, dar cu ajutorul lui Andrei o urcam.

În 2016 pe perioada caldă mergeam la aceste două Biserici din Turda, mergeam duminica eu cu căruciorul electric, Dorin ca tricicleta și Andrei cu bicicleta aprox. 20 km dus și întors, când prindeam vreme faină duminica, pe perioada rece nu aveam cu ce merge și dezamăgirea era că nici nu sa mai interesat nimeni de noi de la cele două Biserici din Turda 🙁 . Adevărul e că nici nu ne prea băga nimeni în seamă, eu stăteam pe intervalul dintre scaune cu căruciorul și Andrei cu Dorin pe scaune, acel rând de scaune era tot timpul gol, parcă aveam ciumă 🙁 . Acea dragoste despre care se vorbea, lipsea și asta ne-a îndepărtat 🙁 . Ce e așa de greu pentru o Biserică să fie un om care când vine cineva străin, să meargă să schimbe două, trei vorbe cu el? Am mai mers de câteva ori prin 2017 și am renunțat de a mai merge la cele două Biserici, nici la Bogata nu am mai fost, mai mergeam de 3-4 ori pe an la Biserica Speranța din Cluj, de când a început pandemia nu am mai fost la nici o Biserică, sper ca vara asta să prindem vreme faină și să mergem. În schimb întoți acești ani am ascultat câteva sute, poate mii de predici și am învâțat foarte multe. Doamne ajută