Mătușa care ne-a crescut cu Bunicii

Mătușa care ne-a crescut cu Bunicii

Cu toate astea, uneori aveam unele dubii în existența Lui Dumnezeu, mai ales că auzeam tot felul de povești și teorii, ect. Am încercat să mă rog Lui Dumnezeu și prin mai multe lucruri să-mi dovedească existența Lui. Țin minte una din primele experiențe, aveam mare nevoie de un cărucior electric cu care să umblu doar pe afară, cel din casă când mergeam afară la WC-ul din fundul curții, se umplea cu noroi și când intram în casă cu el, vă dați seama ce era prin casă și …….

nu mai are rost să continui 🙁 . Am început să mă rog și am zis, Doamne dacă Tu exiști cu adevărat, trimite-mi un cărucior electric, că am mare nevoie. Atunci am rămas foarte uimit că în 2 sau 3 zile am primit un cărucior electric de la o Fundație din Oradea, nu știam de ei, nici nu cunoșteam pe nimeni de acolo. Cu toate că Dumnezeu mi-a dovedit existența Lui, eu tot nu credeam 100% 🙁 că vine diavolul și răpește sămânța din inima omului 🙁 .

Iar am încercat ceva ca să fiu sigur de existența lui Dumnezeu, să cer ceva și mai greu. De vreo 8 ani visam la un cărucior electric Meyra Optimus 2 (m-am îndrăgostit de el de când lam văzut prima dată) era foarte, foarte scump prin 2008, aprox. 280 milioane lei nou și era imposibil pentru mine, mai ales că deabia trăiam de pe o zi pe alta. În data de 1 Aprilie 2015, Ziar de Cluj mi-a cumpărat și dăruit un Optimus 2 second, cu 3.750 lei dacă mai țin minte bine, dar acești bani sau adunat extreme de repede, o adevărată minune de la Domnul,  mare bucurie a fost pentru mine și de atunci am început să cred tot mai mult, dar o perioadă, pentru că dezamăgirile oamenilor și lipsurile, îngrijorările zilnice uneori m-au mai îndepărtat de Dumnezeu.