Salut, în atenția persoanelor cu dizabilități, celor care se supără că nu sar așa de repede cum vor ei 🙁 .Vreau să clarificăm lucrurile așa pe public, ok? Să nu mai avem discuții inutile 🙁 .

  1. Zilnic mă contactează tot mai multe persoane, pe tell, FB, Mesenger, ect. cu diferite probleme 🙁 ,trebuie să aveți răbdare și să mai insistați. Uneori nu pot răspunde la toți de o dată, eu scriu cu mause-ul și cu un deget, click pe fiecare literă, nu e simplu de loc, la toți ne e greu, dar nu la fel 😀 .
  2. Tot ce fac, o fac ca VOLUNTAR, nu mă obligă nimeni și nici nu sunt plătit de nimeni ca eu să fiu la dispoziția fiecăruia dintre voi când vrea, să fie clar. Deci nu am nici o obligație față de nimeni, tot ce fac, e cu plata-n cer, (sper să primesc plata acolo)
  3. Eu vreau să vă ajut, aș vrea pe toți să vă ajuta, dar voi nu vreți majoritatea să mă ajutați, speram să mă ajute cel puțin persoanele care au primit cărucioare și scutere electrice, sunt până acum 22 de persoane, asta ar putea fii minim 22 distribuiri la postările mele zilnic, dintre ei majoritatea au și uitat binele făcut 🙁 .
  4. V-am mai zis și vă repet, cei care mă IGNORĂ și eu îi voi ignora 🙁 ,să nu vă întrebați de ce nu vă răspund la unii .Că sunt tot mai mulți care își aduc aminte de mine doar când au diferite probleme, e timpul să ne ajutăm între noi. Nu doar să vă aduceți aminte de mine când sunteți la greu sau aveți nevoie de ceva anume 🙁 .
  5. Eu înțeleg că unii nu puteți dona bani, fiecare are problemele și necazurile lui, unii nici nu vedeți banii 🙁 ,dar dacă tot ai acces la net, fă măcar acest efort minim și distribuie o postare, măcar la postările pe care vă rog, durează 2-3 secunde.

6.Când mă întrebi ceva, mă uit pe profilul tău, dacă nu mi-ai distribuit din postările mele cel puțin cu 1 săptămână înainte să mă întrebi ceva, TE IGNOR 🙁 ,să nu te miri de ce, eu să aloc din timpul meu pentru tine, dar tu nu? 🙁 e corect din partea ta?

7. Am adunat foarte multe informații, vă pot da sfaturi, unii știți bine acest lucru. Știu și pot face rost de cărucioare/scutere electrice, baterii cu gel diferite dimensiuni și Ah mult mai eftine, am aflat de curând un loc unde sunt baterii gel mult mai eftine ca cele de pe piață de care știți voi. Pentru voi am gândit Proiecte, doar pentru a vă ajuta, eu nu merit un minim de ajutor din partea voastră?

Poate așa o să vă mai implicați și voi, să mai facem bucurii, eu tot mai sper să vă implicați, că altfel va trebui să-mi schimb domeniul de activitate. Gândiți-vă că poate va venii ziua în care poate că vei avea nevoie de sfatul meu, de ajutorul meu și eu te voi ignora la fel cum faci tu acum cu mine, gândeștete serios la asta. Multă sănătate