Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Eram sigur că așa se va întâmpla cu …..

Salut, sincer e fix cum m-am așteptat, nici o schimbare și chiar eram sigur că mulți vor căruciorul și majoritatea vor comenta doar citind titlul din postare 🙁 . Au comentat pe Grup-uri și nu pe Blog cum cerusem eu, nici nu mă miră, pentru că de unde să știe dacă nu au citit ce am scris eu 🙁 .Toată lumea vrea căruciorul, pentru el, pentru prieteni, dar nimeni nu sa gândit să-mi lase ceva date de contact, pe unde să-i caut, unde? nici nume complet, nici pagina de FB, nimic 🙁 . Sunt uimit de ……… nici nu mai știu ce cuvânt să folosesc pentru asta, fraților ce se-ntâmplă cu voi? Vreau să ajut pe unul dintre voi și vouă chiar nu vă pasă? 🙁 . Va trebui să fac altă alegere, trebuie să procedez altfel și o voi face. Doar 3 persoane au împlinit condițiile, cu 3 persoane nu pot face extragerea. Restul au comentat pe Grup-uri 🙁 ,nu v-am cerut să lăsați comentariile pe Grup-uri, dar voi ați comentat acolo și acuma așteptați să primiți căruciorul? și o să vă mirați că nu ați fost ales, deja sunt pregătit pentru tot felul de acuzații 🙁 ,că urmează și acest lucru, ca de obicei. Va trebui să caut altă modalitate, probabil voi alege o persoană cunoscută, nu aș vrea să ajungă la vreun necunoscut apărut de nuștiu unde și după aceia să-l găsesc de vânzare pe vreun site 🙁 ,că mi sa mai întâmplat. Mai bine aleg eu o persoană pe care îl cunosc personal, că pe Grup nu sunt 🙁 . Multă sănătate

Anterior

Îndemn împotriva ademenirii nebuniei (Pildele lui Solomon)

Următorul

Ieri a fost prima zi, urmează 6 luni de recuperare

 1. Florin

  Dacă vrei ca oamenii să știe ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a se înscrie în tragerea la sorti pentru Turing, dacă vrei ca oamenii să comenteze numai într-un anume loc pe blog, apoi să știi că nu e vina lor ca ei nu fac cum vrei tu. Este vina ta pentru că de fiecare dată când ii critici pe oameni în vreo postare pe blog sau pe Facebook, nu pui și link-ul unde ai vrea ca oamenii să meargă. Tu doar critici. Să știi că nici eu, care știu un pic sa ma descurc pe internet, nu am găsit postarea de pe blog la care faci referire. Ce să mai zicem de alții care nu sunt familiarizați cu internetul? Nu doresc căruțul dar eram curios să văd ce condiții trebuie să îndeplinească pretendenții.

  • zolty

   Se vede că nu te pricepi deloc, trebuia lăsat comentariul la postarea din 5 Septembrie, aici http://zoltybogata.ro/recomanda-mi-la-cine-sa-donez-acest-carucior-electric acolo anunțam. Dar ……. eu știu doar să critic? 🙁

   • Florin

    Bun. Acum am mers pe link dar tot nu am gasit conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca potentialul beneficiar. Tot ceea ce am putut observa este ca ii respingi din start pe cei care nu sunt pe grup -Ok, inteleg si de ce- si a doua ca trebuiau sa se incadreze intr-o anumita limita de timp, adica pana duminica 8 septembrie. Atat? Recunosc ca nu ma pricep si mai recunosc ca niciodata nu mi-e rusine sa intreb. Dupa mintea mea , puneam conditiile cu numar: 1. sa faca parte din grupul x, 2. sa se inscrie pana la data y, 3.etc. Deci acestea sunt conditiile sau mai sunt si altele?

 2. E trist, chiar foarte trist… stai linistit, ca ori faci ori nu, lumea tot o sa te judece, mai bine faci ceea ce crezi, ca e de facut, multa sanatate!

 3. Claudia

  Draga Zoly la ce sa se mai obosească sa citească tot. 😔😔😔😔Faci o faptă buna!Tot respectul,Nicolas este încă mic pentru asa ceva.

 4. Olivia

  Foarte bine faci,bravo!

 5. Mie cel putin așa mi se pare cel mai firesc să procedezi, și mai mult din cauza că tu chiar cunoști persoane în nevoie. Eu nici nu am avut cine să recomand, iar să mă “autocandidez” nu mi s-a părut cinstit,si mai puțin, că nu îndeplinesc condițiile ce scriai la un alt scaun ce ai avut de donat mai demult, ca și drum de ieșire din casă la stradă, sau dorul de a părăsi casa.
  Am încredere în decizia ta, cine alegi dintre persoanele cine le cunoști.

 6. Grigore Cristinel

  Eu recomand Mihai Nacu , Molid , Suceava ! Sănătate prietene și să auzim numai de bine !!!

 7. Am văzut că nu ai reușit să dai căruțul, și m-am gândit că poate nu-i pea târziu să mă înscriu și eu pentru o altă încercare. Eu tot am probleme cu căruțul meu. Poate am și eu un gram de noroc

 8. Daniela Vasii

  Poti cauta o persoana pe grupul Asociația Charchot Marie Thot. Sau vorbeste cu Andreea Szabo pe Facebook. E de incredere si iti poate recomanda o persoana care are reale nevoie de acest carut. Sanatate si numai bine ,Zolty!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén