De cand Infomunca posteaza permanent anunturi cu munca in Cluj somajul este in curs de eradicare. Intri pe site, citesti oferte fascinante si nu mai stai o clipa in somaj. Te mai poti limita la o suma minuscula, cand un zidar primeste 2500-3000 de roni in Cluj fiind angajat pe o perioada nedeterminata? Conditiile sunt ca in strainatate: cazare gratuita si masa gratuita, plus relocare daca este nevoie, programul fiind de 10 ore pe zi.

Ofertele de munca sunt variabile: pentru barbati si pentru femei, pentru munca fizica, bruta, meserii si munca intelectuala. O secretara cu experienta pentru o agentie de turism primeste un salariu de 1700 roni pe luna, programul de lucru fiind L-V: 9-18, Sambata: 10-14.30.

Dincolo de postarea unor slujbe tentante, Infomunca ofera si model de CV pasul decisiv in eradicarea somajului, care a inceput sa fie pe cale de disparitie la Cluj. CV-urile pe care platforma ne ajuta sa le redactam sunt personalizate si astfel intocmite, incat ne vor aduce succesul la selectarea dosarelor candidatilor pentru interviu si angajare.

Dupa intocmirea dosarului beton, se recomanda intoarcerea la analiza locuri de munca si intocmirea listei cu posturile vizate. Dintre sute de joburi cu salarii decente si conditii occidentale de munca nu se poate ca unul sa nu va scoata din somaj.

Ajutorul de somaj sa fie ultima solutie fiindca:
-veniturile realizate de un angajat sunt mult mai mari si implicit si nivelul de trai este altul
-somajul este pe o perioada scurta de timp, care trece repede si ne intoarcem tot la cautarea unui loc de munca
-avand un venit mai mic, evident ca si pensia va fi diminuata din cauza somajului
-oamenii privesc cu suspiciune pe cei care se complac in aceasta situatie, desi pe piata muncii exista atatea posturi.