Echipamente de ultima generatie si personalul pregatit la standarde europene reprezinta doar doua dintre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca domeniul horeca pentru ca acest domeniu sa aiba un cuvant de spus in economie.
Masina de curatat cartofi reprezinta unul dintre cele mai importante echipamente ce nu trebuie sa lipseasca din inventarul celor care activeaza in acest domeniu de activitate deoarece este un echipament foarte util pentru buna desfasurare a activitatii. Capacitatea de productie, consumul de energie electrica ori pretul trebuie sa fie cateva dintre criteriile ce stau la baza alegerii tipului de masina de curatat cartofi.

Prepararea produselor din carne tocata de catre cei care lucreaza in bucatariile din cadrul horeca cu siguranta ar fi mult intarziata daca pentru tocarea carnii nu s-ar utiliza masina de tocat carne de ultima generatie. Avand in vedere ca volumul de carne tocata necesar pentru prepararea diverselor alimente este mare, si capacitatea de tocare a masinii trebuie sa fie cat mai mare pentru o rentabilitate cat mai mare.

De asemenea, modalitatea de intretinere precum si gradul de siguranta pe care il ofera in timpul utilizarii reprezinta alte doua caracteristici ce nu trebuie pierdute din vedere in momentul in care se achizitioneaza un astfel de echipament.

Pentru prepararea aperitivelor dar nu numai, feliatorul de mezeluri este echipamentul ce nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie din cadrul horeca. In functie de avantajele oferite pot fi achizitionate urmatoarele tipuri de feliator mezeluri:
– Feliator mezeluri manual;
– Feliator mezeluri electric;
– Feliator mezeluri industrial;

Mixer planetar reprezinta unul dintre echipamentele utilizate pentru a transforma diversele alimente in produse culinare. Din acest motiv mixerul culinar utilizat trebuie sa ofere cat mai multe avantaje, accesoriile cu care acesta este dotat precum si capacitatea de productie fiind doar doua dintre cele mai importante avantaje pe care trebuie sa le ofere un mixer planetar de inalta calitate.